SJEĆATE SE ONE NOVINARKE KOJU JE PULEV POLJUBIO? / Iznijela je šokantne detalje i unajmila moćnu odvjetnicu; 'Bilo je odvratno'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Jenny Sushe poduzima pravne radnje protiv Kubrata Puleva

28.3.2019.
21:37
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Novinarka Vegas Sports Dailyja Jenny Sushe, koju je poznati bugarski boksač Kubrat Pulev poljubio prošle subote, poduzima pravne radnje protiv uglednog teškaša sa sjajnim skorom 27-1, kojem je jedini poraz u karijeri nanio Vladimir Kličko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sushe je u svom obraćanju javnosti kazala kako ju je Pulev, nakon tog poljupca, primio za guzove i stiskao ih, bez da joj je išta rekao, a nakon toga se odmaknuo i smijao.

"Ne mogu vjerovati da se prema meni ponio na tako neprofesionalan i nepristojan način. Ni na koji način nisam dala do znanja, niti u svom ponašanju pokazivala znakove da želim takvo nešto. Ja sam se tamo nalazila kao novinarka koja prati boksački meč za medijsku tvrtku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije sve. Kasnije na zabavi Pulev je došao do nje i rekao joj da makne iz snimke trenutak kad ju je poljubio, "kao da se ovo sve prije nije niti dogodilo", kako je Sushe to sama rekla. No, ona je odlučila trenutak poljupca objaviti, "kako bi svi vidjeli što mi je učinio", kako je to sama kazala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što mi je učinio bilo je odvratno, nisam htjela da se izvuče", rekla je Jenny Sushe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najčitaniji britanski tabloid The Sun na svom web izdanju piše kako je Jenny Sushe ostala neugodno iznenađena i šokirana kad ju je bugarski boksač, onako krvave arkade, poljubio u usta za vrijeme davanja intervjua.

"Mi nismo prijatelji, nismo u romantičnoj vezi, nije me smio poljubiti. Šokirana sam i osramoćena. Osjećam se posramljeno", dodala je još.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka trenutka na društvenim mrežama postala je viralni hit prije nekoliko dana, a sve je odjeknulo i u svjetskim medijima. Iako su se nakon poljupca prvo oboje čudno nasmijali, voditeljica je nakon kraja intervjua rekla "Isuse Kriste", sva zbunjena i zatečena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pulev se nakon toga oglasio i rekao kako su oni prijatelji, kako između njih nema ništa te kako je bio sav ushićen, a u svom istupu se nije ispričao novinarki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TMZ, prenose Britanci, tvrdi da je Sushe angažirala dobru odvjetnicu Gloriju Allred da ju zastupa, a koja je pak opisana kao 'najslavnija žena odvjetnica u Americi'. Allred je specijalizirana upravo za slučajeve seksualnog zlostavljanja.

Pulev je prošlog vikenda u Kaliforniji upisao pobjedu nad Bogdanom Dinuom, ukupno svoju sedmu uzastopnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo