OVO SE ZOVE LETJETI SA STILOM: / Red Soxi potrošili nestvarnih pola mijuna dolara na let; pogledajte ovu perverziju o kojoj svi pričaju

Image
Foto: Screenshot: You Tube/Twitter

Visoka leteća bejzbolska klasa u američkom stilu

27.6.2019.
13:30
Screenshot: You Tube/Twitter
VOYO logo

Da, u današnjem sportu, posebno u vremenima kad su cifre u sportu otišle u nebesa, sve više dolazi do izražaja snobizam, hedonizam, kako god... Pa tako nakon megaluksuzne jahte, Englezi donose priču o "visokoj letećoj bejzbolskoj klasi", kako je poznati i popularni britanski tabloid Daily Mail to šaljivo istaknuo.

Image
UNUTAR RONALDOVE MEGALUKSUZNE JAHTE VRIJEDNE 15 MILIJUNA FUNTI: /

Ovo ne možete rentati ispod 180 000 funti tjedno

Image
UNUTAR RONALDOVE MEGALUKSUZNE JAHTE VRIJEDNE 15 MILIJUNA FUNTI: /

Ovo ne možete rentati ispod 180 000 funti tjedno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Red Sox sa - stilom!

Naime, Boston Red Sox, profesionalni američki bejzbolski klub koji je tamo itekako popularan, potrošio je čak 500.000 dolara kako bi putovao šest sat u London sa stilom, u luksuznom Boeingu 777 s vlastitim restoranom i barom. Red Soxi su putovali u London na utakmicu s velikim rivalima New York Yankeesima na Olimpijskom stadionu. "U Sjedinjenim Državama ne rade stvari na pola, a Boston Red Sox u tome nije iznimka", stoji u pisanju Daily Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Niti jedan trošak nije bio pošteđen'

"Niti jedan trošak nije bio pošteđen jer 'Major League Baseball' nastupa preko Atlantika. Na samom ulazu u luksuzni Boeing 777 pod nazivom Crystal Skye - privatni charter zrakoplov koji košta 50.000 dolara na sat - igrače je dočekao nevjerojatan prizor unutrašnosti aviona. Snimke pokazuju da su igrači sjedili u restoranu prepunom grickalica, dok je u sredini blagovaonice postavljen bogat stol. Hostese se također mogu vidjeti kako prolaze kroz prostoriju i nude hranu, jer u ovom slučaju nema štednje. Prema izvješćima, bilo je i ostalih pogodnosti za uživanje u letu. Na šanku je ponuđeno više od 200 raznih boca vrhunskih pića", stoji u pisanju Daily Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve MLB utakmice u Engleskoj

U blagovaonici aviona se nalaze četiri stola, a svako sjedalo uključuje i sigurnosni pojas. I avionsko osoblje također se moglo opustiti u udobnosti svojih sjedala, koja dolaze sa 24-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir.

Zanimljivo, ali Boston Red Soxi i New York Yankeesi nadolazećeg vikenda odigrat će u domu West Ham Uniteda dva susreta. To će biti prve MLB utakmice koje se igraju u Engleskoj. Znači, povijesni trenutak za ovaj, inače popularni sport u SAD-u, Japanu i na Kubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo