RADUJTE SE LJUBITELJI KOŠARKE: / LeBron James u nastavku Space Jama!?

Image
Foto: Screenshot

Ljubitelji košarke i filma, pozor! Produkcijska kuća u vlasništvu najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa potpisala je ugovor o suradnji s Warner Bros.

23.7.2015.
9:24
Screenshot
VOYO logo

Warner Bros je 1996. angažirao najvećeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana za ulogu u filmu koji je stekao kultni status među ljubiteljima ovog sporta. Često se otada špekuliralo o snimanju nastavka, ali u stvarnosti se ništa nije dogodilo. Glasine su se pojačale prošle godine kada se intenzivno počelo spominjati da će na Jordanovo mjesto uskočiti LeBron James, no on sam je to brzo demantirao iako nikad nije krio da ga ideja intrigira. No, kad je u srijedu potpisan ugovor između dviju tvrtki, društvene su mreže "eksplodirale".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"LeBron James je vlasnik jednog od najmoćnijih i najpoznatijih brendova u svijetu i uzbuđeni smo što ćemo surađivati s njim i njegovim partnerom Maverickom Carterom i SpringHill Entertainmentom. Kombinacija LeBronove globalne medijske nazočnosti i nedodirljive stručnosti Warner Brosa u produkcijii distribuciji veliki je dobitak za sve fanove", stoji u priopćenju Warner Brosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još kad tome dodamo da je Warner Bros prošli mjesec pustio u distribuciju novi set proizvoda s logotipom Space Jama, eto razloga za sreću obožavateljima ovog filma. Američki mediji navode da u Hollywoodu ništa nije sigurno dok nije sigurno, ali sve navedeno, kao i pozitivne kritike na račun LeBronove nedavne uloge u filmu Trainwreck, daje naslutiti da se sprema Space Jam 2. A dok ne dođe do službene objave, fanovima na Twitteru ostaje da se zabavljaju nagađanjem radnje potencijalnog nastavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo