ZIDANE VIŠE NIJE ĆELAV? / Radikalna promjena: Veliki Zizu posjetio Istanbul u najvećoj tajnosti, procurila senzacionalna vijest; Ovakvog Zinedinea ne možete ni zamisliti

Image
Foto: Profimedia

Kompletan dvotjedni proces je obavljen u strogoj tajnosti i učinio je sve da ta vijest ne dođe u javnost

7.7.2022.
6:47
Profimedia
VOYO logo

Turski list Hürriyet u ponedjeljak je objavio pomalo senzacionalnu vijest. Nekad najbolji nogometaš svijeta, danas jedan od najboljih trenera svijeta, veliki Zinedine Zidane, posjetio je Istanbul, a sad su procurili i navodni detalji.

Image
MALO POZNATA INFORMACIJA /

Znate li kako se zapravo zove Zinedine Zidane? Novinar otkrio koje je pravo ime legendarnog nogometaša i trenera

Image
MALO POZNATA INFORMACIJA /

Znate li kako se zapravo zove Zinedine Zidane? Novinar otkrio koje je pravo ime legendarnog nogometaša i trenera

Tajno stigao u Istanbul

Navodi se u poznatim i čitanim turskim novinama, što prenosi gotovo svi turski mediji, da je Zidane tajno stigao u Istanbul gdje je obavio operaciju s kojom bi trebao ukloniti svoju ćelavost. Naime, Zizu se odlučio za transplaticiju kose, što mu je poklon za 50. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Daily News

Kompletan dvotjedni proces je obavljen u strogoj tajnosti i učinio je sve da ta vijest ne dođe u javnost. No, ona je ipak procurila...

Hürriyet navodi da je legendarni Francuz bio odsjeo u hotelu Rafles te da se u Francusku vratio nakon transplatacije kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidan je na početku karijere, znat će one stariji i iskusniji poznavatelji nogometa, imao gustu crnu kosu, da bi nakon toga uslijedilo naglo opadanje zbog čega mu je glava uvijek obrijana. No, upravo ta ćelava glava postala je njegov zaštitni znak.

Nije se prijavio u hotel na svoje ime, nego na ime menadžera

"Zidane je odabrao Tursku kako bi promijenio svoj ikonski ćelavi imidž", napisao je 4. srpnja turski dnevni časopis Kelebek. Prema prilogu dnevnika Hürriyet, 50-godišnja zvijezda odsjela je u luksuznom hotelu u četvrti Beşiktaş. Spomenute novine tvrde kako je Zidane htio da sve ostane u najstrožoj tajnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sredio je sve hotelske i operativne rezervacije pod imenom svog menadžera”, piše dnevni list i dodaje:

“Onda se potajno vratio u Francusku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen u Marseilleu 23. lipnja 1972., Zidane je između 1996. i 2006. igrao za talijanskog velikana Juventus i španjolski Real Madrid, nakon što je nosio dresove Cannesa i Bordeauxa. Za francusku reprezentaciju nastupio je 108 puta, a nedavno je trenirao španjolski klub Real Madrid i jedan je od najuspješnijih trenera na svijetu.

Povezuju ga s PSG-om

Europski nogometni časopisi u lipnju su objavili da će francuski trener potpisati za Paris Saint-Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana 22. lipnja, Nasser al Khelaifi, predsjednik francuskog velikana, demantirao je izvještaje, rekavši da "nikada s njim nije razgovarao o poslu na klupi PSG-a".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo