POZIVAJU NA LINČ VRUĆE SUPRUGE ZVEZDINOG GOLMANA: / Jezive prijetnje šokirale regiju; 'Kurvo jedna, ti si kriva'

Image
Foto: Screenshot/Instagram/Kurir

Našla se na meti bolesnih umova na društvenim mrežama koji pozivaju na njen linč

29.1.2019.
10:39
Screenshot/Instagram/Kurir
VOYO logo

Snežana Borjan, supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana i bivša direktorica marketinga Partizana, našla se na meti na društvenim mrežama dijela navijača koji pozivaju na njen linč. Razlog tomu je, kako piše srpski tabloid Kurir, "mišljenje pojedinaca kako upravo ona koči potpisivanje novog ugovor njezinog supruga sa Zvezdom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori traju već neko vrijeme

Pregovori golmana i Uprave Zvezde oko produžetka suradnje traju već neko vrijeme, ali konačnog dogovora i dalje nema. Pojedini navijači očigledno smatraju da je za to kriva Snežana. Zato joj i prijete, a ona se tim povodom oglasila preko "Instagrama" i pozvala državu, policiju i medije na reakciju kako bi se zaustavilo to ludilo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Državo, policijo, mediji? Znam da nije spolni organ i nisu uvrede nekog glumca, pa vjerojatno nikome nije zanimljivo. Malo mi prijete neki ljudi već dva dana", napisala je Snežana.

Image
NIZOZEMSKA ZVIJEZDA ZBOG SVAĐE S TRENEROM LETI IZ KLUBA: /

Tješit će ga ova seks bomba

Image
NIZOZEMSKA ZVIJEZDA ZBOG SVAĐE S TRENEROM LETI IZ KLUBA: /

Tješit će ga ova seks bomba

Komentari koje dobija su jezivi i predstavljaju poziv na linč i silovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako ode Borjan ti si kriva!'

Ovo su samo neki od njih:

"Ima se para za skupe stvari. Poslije povećanja prve plaće traži se i više, a ako do toga ne dođe nama najgore. Du.. za pare zinulo! Velika guza, dobar apetiti. Ako ode Borjan ti si kriva! Pa naravno, tko drugi. Ti si kurv..... raspala koja traži zaradu i ucjenjuje klub. Milan je bolji čovijek, nije takav". "Kur.. raspala, ako ode, jeb... te cijela Marakana + Terzić. Znamo da se Snežana žalila na malu plaću, treći zamjenik kapetana itd. Ako nas on napusti, za mene je ona kriva. Ti odluči Borjan. Kurv.... jedna, kako te nije sramota", samo su neki od komentara koje prenosi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo