'OTAC ĆE BITI U SUZAMA KAD SAZNA ZA OVO': / Zvijezda Uniteda umirućem navijaču ispunila veliku želju

Image
Foto: AFP, JOHN THYS

William Moore, 80-godišnji vjerni navijač Manchester Uniteda, ima tumor na mozgu a jedna od posljednjih želja mu je gledati finale FA Cupa između Crvenih vragova i Crystal Palacea 21. svibnja.

5.5.2016.
16:00
AFP, JOHN THYS
VOYO logo

Prije otprilike tri tjedna, doktori su dijagnosticirali Mooreu agresivni tumor u terminalnoj fazi. Moore je bio redovan na Old Traffordu sve do prije 15 godina, kada je godišnju kartu žrtvovao kako bi se brinuo za svoju suprugu Joan, koja je bolovala od demencije. Međutim, kad mu je supruga umrla u prosincu prošle godine, Morre je odlučio ponovno pohoditi utakmice svog voljenog kluba, piše Manchester Evening News.

Image

'Samo želim da moj otac vidi svoj United ponovno'

"Otac će biti u suzama kada sazna za ovo. Predivno je. Zapanjuje me činjenica da je toliko ljudi bilo spremno pokloniti mu ulaznicu iako ih je u prodaji samo 28 tisuća", rekla je Mooreova kćerka kojoj nije lako u ovoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izvan sebe sam. Uskoro ću ostati i bez drugog roditelja. Zbog toga samo želim da moj otac vidi svoj United ponovno", ističe Lorraine Phillips (45).

Inače, i ostali navijači Uniteda su mu nudili svoje ulaznice, veliki je broj onih koji su mu htjeli pomoći, ostvariti mu želju. Na svu sreću, u priču se uključio nogometaš kluba iz Manchestera Luke Shaw i ispunio mu želju. Tako će Moore ipak prisustvovati susretu. Možda i posljednjem u svom životu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo