NA PUTU PREMA DOLJE / Osveta ljute majke Piqueu: Kompromitirajuća fotografija bi mogla zapečatiti njegovu sudbinu u Barceloni

Image
Foto: Profimedia.hr

Nije prošlo dugo prije no što je influencerica zaključala svoj profil, a Piqueu ostavila nove probleme koje treba rješavat

21.6.2022.
12:22
Profimedia.hr
VOYO logo

Gerard Pique se, nakon urušavanja veze sa Shakirom, našao u problemima i vezano za svoj angažman u Barceloni, jer mu Xavi i predsjednik Laporta zamjeraju nesportske navike i neprofesionalan život. Iako je prema pisanju španjolskih medija, Pique obećao da će se promijeniti čini se da to neće ići tek tako.

U prilog tome svjedoči i posljednji slučaj iz Stockholma gdje je boravio zbog poslovnog sastanka vezanog za njegov biznis i sportske projekte. Naime, Pique je viđen u noćnom klubu u društvu plavokose djevojke. Barcelonin defanzivac se skrivao kapuljačom no logično je da nije prošao nezamijećen, a arogancija mu je priskrbila nove probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Prelijepa Dragana /

Osvanule fotografije Piquea i popularne makedonske starlete: ‘Ne mogu govoriti o detaljima...’

Image
Prelijepa Dragana /

Osvanule fotografije Piquea i popularne makedonske starlete: ‘Ne mogu govoriti o detaljima...’

Švedska influencerica Katrin Zytomierska ga je primijetila i zamolila da pozdravi njenog sina no nogometaš je to prilično drsko odbio, a povrijeđena majka mu je spremila osvetu.

"Iznenadila sam se kad mi je rekao ne, a to je ponovio i kad sam ga ponovno pitala. Nije bio bezobrazan, ali je pomalo arogantan. Pretpostavljam zbog toga što je poznati nogometaš…nisam znala da je takav. Onda sam ga fotografirala i objavila na Instagramu", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Instagram

Pique na partiju u Stockholmu

Kasnije je uz fotografiju napisala sve što joj je na duši te je na nju tagirala Piquea.

"Slušaj me gubitniče. Vjerojatno je većina djevojaka na partiju htjela spavati s tobom, ali kad sam te vidjela, pomislila sam na svog sina. Jasno sam te pitala da pozdraviš mog sina. Rekao si ne. Zato što si što? Tip koji dribla loptom? Nisam impresionirana. Rastužuje me što ti je slava udarila u glavu i to je jadno. Ti si samo tip s loptom. Ali znaš, karma je ku**a i ugrist će te za du*e", oštra je bila Zytomierska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije prošlo dugo prije no što je influencerica zaključala svoj profil, a Piqueu ostavila nove probleme koje treba rješavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo