ROMANSA GODINE / Opa, koga su to uhvatili paparazzi? Slavni supermodel snimljen kako se šulja u luksuzni stan legendarnog sportaša: 'Zahuhtava se, nije baš tako sramežljiva'

Image

Slavna manekenka Irina Skayk snimljena kako se šulja u luksuzni stan legendarnog Toma Bradyja

13.9.2023.
8:12
VOYO logo

Romansa legendarnog američkog igrača footballa, jednog od najvećih američkih sportaša ikad Toma Bradyja i slavne manekenke Irine Shayk zahuktava se nakon što je model primijećen u njegovom stanu u New Yorku – a zatim u istoj odjeći sljedeći dan, prenosi britanski tabloid The Sun koji navodi u šaljivom tonu kako Irina i nije baš tako sramežljiva, aludirajući na prezime Shayk (shay - sramežljiva).

Irina i Tom ljubavni par godine

Irina (37) viđena je kako dolazi u rezidenciju sedmerostrukog prvaka Super Bowla nakon što je u ponedjeljak bila model na reviji na Tjednu mode u New Yorku. Irina Shayk prošetala je pistom Michaela Korsa na New York Fashion Weeku u Brooklynu u ponedjeljak ujutro. Paparazzi su ju slikali u dolasku, isto kao i Bradyja... Priložene fotografije agencije Profimedia su snimljene u ponedjeljak i utorak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tada je uočena kako ide u stan Toma Bradyja u New Yorku, odjevena u crnu haljinu preko haljine s uzorkom leoparda i u tenisicama, navodi engleski autor.

Image
Image

"Brady je stigao u svoju rezidenciju u Tribeci oko 20 minuta nakon modela ruskog podrijetla. Irina je prošetala pistom Michaela Korsa u Domino parku u Brooklynu. Nedugo zatim, Irina je uočena u SUV-u s vozačem ispred Bradyjeva stana. Ostala je u autu oko 20 minuta, čekajući da bivši bek Tampa Bay Buccaneersa i New England Patriotsa stigne. Kad je stigao - noseći bijelu kapu, crnu majicu s kapuljačom i iste hlače za trčanje - i ušao u zgradu, brzo ga je slijedila unutra", navode se detalji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Crna haljina i šešir

Irina je nosila crnu haljinu na jedno rame preko haljine s uzorkom leoparda, u kombinaciji s Adidas tenisicama. Također je nosila crni šešir dok joj je pleteni konjski rep padao niz leđa, a par pravokutnih sjenila na nosu. Irina i Tom proveli su ostatak poslijepodneva unutra, saznaje The U.S. Sun. Viđena je u istoj odjeći dok je sljedećeg jutra šetala New Yorkom.

Image
Image

"Njezin konjski rep je ipak nestao jer je smeđa kosa supermodela padala ispod crnog šešira na glavi – a crna haljina joj je pokrivala lijevo rame, a ne desno. Brady (46) i Irina viđeni su zajedno u blizini luksuzne kuće umirovljenog beka u Los Angelesu prije nekoliko mjeseci. Nedugo zatim, njih dvoje su uočeni kako napuštaju isti luksuzni hotel u Londonu u razmaku od nekoliko minuta", otkriva The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Čini se da njihova veza cvjeta iako je Irina s bivšim dečkom Bradleyjem Cooperom i njihovom kćeri otišla na put u Italiju. Vjeruje se da je prva iskra između Bradyja i Irine nastala nakon što su se susreli na vjenčanju milijardera, nasljednika umjetnosti Joea Nahmada i manekenke Madison Headrick u lipnjum a Irina navodno stvarno želi uspjeti s legendom NFL-a.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo