OGLASIO SE NAVIJAČ KOJI JE VRŠIO NUŽDU NA STADIONU: / 'Popio sam 12 piva i šest cidera, ničega se ne sjećam'

Image
Foto: Screenshot

Navijač Sunderlanda Callum Mawson, čija je snimka šokirala svijet, tvrdi da nije popio ni kap alkohola na stadionu, ali jest uoči utakmice

5.12.2017.
10:54
Screenshot
VOYO logo

Nakon što se jučer pojavila vijest o navijaču Sunderlanda koji je navodno obavio veliku nuždu na stadionu za vrijeme utakmice, isti taj nesretnik se i oglasio.

Navodno je riječ o 17-godišnjem Callumu Mawsonu koji se cijelog događaja niti ne sjeća. Razlog su ogromne količine alkohola koje je popio prije utakmice - 12 piva i šest cidera! Zaista previše za jednog tinejdžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, popio sam 12 piva, šest 'cidera', a pojeo sam i dvije čokoladice iz svog adventskog kalendara. Počeo sam piti još kod kuće, a onda sam se našao s prijateljima u pubu te sam nastavio s pivom. No kad sam došao na stadion nisam popio ni kap alkohola. Znam samo da sam došao do svog mjesta, a idućeg se sjećam da sam sjedio u nekakvom pritvoru na stadionu", objasnio je mladi Mawson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također tvrdi, iako se ne sjeća, da nuždu ipak nije obavio, a zbog cijelog se incidenta osjeća vrlo posramljeno. U jednoj je tvrtci radio kao vježbenik, ali trenutno je suspendiran i boji se da bi mogao ostati bez posla. Isto tako strahuje kako u budućnosti neće moći pronaći neki posao upravo zbog ovog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećao je i da će se smiriti i pripaziti koliko pije ubuduće:

"Zaista nisam takav tip, u budućnosti ću pripaziti što pijem. Nadam se da me klub neće kazniti oduzimanjem godišnje ulaznice jer bi me to pogodilo", rekao je Mawson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo