NOVI DETALJI NAPADA NA MAMIĆA: / Nokautirani i mokri Zdravko poslije incidenta sam tražio napadača

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot: Nova TV

Zdravko Mamić u srijedu poslijepodne napadnut je na Pazariću, nadomak lučice u središtu Bola, gdje je Dinamov 'savjetnik' doplovio sa svojom jahtom.

8.6.2017.
0:21
PIXSELL/Screenshot: Nova TV
VOYO logo

Nakon što je uplovio u lučicu, Mamić je dobio šakom u glavu te je od udarca pao u more.

TEŽAK INCIDENT: Zdravko Mamić napadnut u Dalmaciji! Dobio udarac u glavu i pao u more

Na snimci koja se kasnije pojavila na na Facebook stranici "Hajdučke vijesti", za kojeg autori tvrde da prikazuje upravo incident u kojem je navodno sudjelovao Mamić, vidi se kako se napadač zaletava na Mamića u trenutku dok ovaj veže jahtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Od siline udarca pao u more

Udara ga u potiljak, a od siline udarca Mamić pada u more. Odmah nakon toga, napadač se dao u bijeg. Na kraju biva uhvaćen od Mamićevih prijatelja i prijavljen policiji.

U srijedu smo i kontaktirali PU splitsko-dalmatinsku, ali u policiji nam nisu željeli otkriti identitet osoba koje su danas kršile javni red i mir u Bolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Policija je potvrdila da se na Braču dogodio incident, kažu da je došlo do remećenja javnog reda i mira, ali nisu naveli o kome se radi jer je istraga u tijeku.

Na njemu nije bilo vidljivih povreda

Nova TV u svojim je kasnim vijestima otkrila neke detalje vezane za incident. Naime, nakon što je pao u more, Mamić je isto tako izašao iz vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njemu nije bilo vidljivih povreda, pa se pretpostavlja da nema težih ozljeda. Samo je provjeravao mjesto udarca na glavi.

Zanimljivo, ali kako Nova TV izvještava, Mamić se ubrzo nakon incidenta sam prošetao rivom u potrazi za napadačem. Nekoliko se puta otresao, jer je bio potpuno mokar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo