NOGOMETNA ZVIJEZDA POKUŠALA ZAVESTI VRUĆU ZARUČNICU PRINCA HARRYJA: / Ova glumica ima poklonika i u Hrvatskoj

Image
Foto: AFP/Screenshot

Poznata američka glumica Meghan Markle, zaručnica princa Harryja, svojedobno je bila na 'meti' bivšeg reprezentativca Engleske Ashley Colea (36).

5.12.2017.
17:19
AFP/Screenshot
VOYO logo

Ranije ovog tjedna "princ Harry" obznanio je kako je zaručen za glumicu popularne i nagrađivane "USA Network" hit serije "Suits" Meghan Markle, koja je zahvaljujući spomenutoj seriji postala poznata glumica. No, na površinu je ponovno izašla zanimljiva priča o Meghan Markle, koja je svojedobno bila blizu da završi s nogometnom zvijezdom Ashleyjom Coleom, javlja američki Yahoo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije četiri godine Meghan je u jednom intervjuu kojeg je dala engleskoj novinarki Katie Hind, a kojoj je i sama priznala da, u trenutku kad ju je Cole zavodio putem Twittera, ona uopće nije znala tko je on. Samo je vidjela da se radi o zgodnom muškarcu. Bivši nogometaš Chelsea i Rome, koji sad brani boje LA Galaxija, putem Twittera slao je poruke glumici te ju je pozvao na večeru. U prvih mah čak je razmišljala da ode na večeru.

ONA NEĆE OBRANITI NASLOV NA SP-U: Najljepša navijačica prošlog Eura napravila kobnu pogrešku

"Cole me počeo pratiti na društvenim mrežama. Pisao mi je nekoliko puta i želio je da izađemo. Iako sam u prvi mah razmišljala ozbiljno o tome, na kraju nije bilo ništa od toga jer sam tražila savjet. No, jedan novinar mi je rekao da je najpametnije da ga ignoriram", rekla je Meghan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Taj novinar je bila upravo Katie Hind koja joj je objasnila da Cole ima ružnu prošlost u kojoj je varao svoje bivše bolje polovice, kao i svoju suprugu Cheryl nekoliko puta. U to vrijeme Meghan je bila svježe rastavljena od svog bivšeg supruga, TV producenta Trevora Nelsona. Par se bio vjenčao 2011. godine na jednoj plaži na Jamajci, a razišao se dvije godine poslije toga, nakon što je dobila ulogu Rachel Zane u "Suits". Inače, serija "Suits" naišla je na mnogo poklonika i u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo