BRAK NIJE DUGO TRAJAO: / Kraj jedne od najvećih romansi u svijetu sporta

Image
Foto: AFP, Mark Thompson

Britanski vozač Formule 1 Jenson Button razvodi se o svoje supruge Jessice, tvrdi glasnogovornik ovog 35-godišnje F1 zvijezde.

24.12.2015.
9:44
AFP, Mark Thompson
VOYO logo

Britanski vozač neće po dobrome pamtiti ovu 2015. godinu. Nakon što je katastrofalno odvozio sezonu, zauzevši tek 16 poziciju u ukupnom poretku vozača u Formuli 1, sa lošim bolidom s kojim niti nije mogao napraviti nešto više, u kolovozu je doživio pljačku na odmoru u svojoj unajmljenoj vili u Saint Tropezu. Lopovi su ga opljačkali na način da su ubacili plin u klimatizaciju i uspavali njega i njegovu suprugu Jessicu, te im nakon toga ukrali nakit u vrijednosti 300 tisuća funti.

Image

Nevjerojatno drski lopovi opljačkali zvijezdu Formule 1

Image

Nevjerojatno drski lopovi opljačkali zvijezdu Formule 1

Uvijek može biti gore

Da uvijek može biti gore, došla je potvrda na kraju godine. Nakon samo godinu dana braka, Buton i Jessica odlučili su se razvesti i krenuti svatko svojim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PETER PARKS

'Jenson i Jessica su odlučili otići različitim putevima, ali na prijateljski način. Nitko treći u to nije uključen,' tvrdi glasnogovornik F1 vozača.

Romansa započela uoči njegove šampionske 2009. godine

Romansa između Jensona i Jessice Michibatu započela je uoči njegove šampionske sezone 2009. godine, u kojoj je osvojio svoj prvi i jedini naslov svjetskog prvaka u Formuli 1. Prošle godine u prosincu su se vjenčali, ali njihov brak nije dugo potrajao. Iako, kad su bili zajedno u javnosti izgledali su zaljubljeno. No, čini se da su karakterne razlike bile nepremostive i tako je propala najveća F1 romansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo