BUNKER MILIJARDERA / Tom Brady gradi carstvo na otoku milijunaša: Svaki posjed u tom raju na zemlji prosječno vrijedi 20 milijuna dolara

Image

Sedmerostruki prvak Super Bowla i quarterback rekorder izdvojio je 17 milijuna dolara za prostrano zemljište koje se nalazi na otoku Indian Creek u Miamiju, poznatom i kao 'bunker milijardera'

6.2.2022.
13:50
VOYO logo

Došao je kraj jedne sportske ere u Americi. Legendarni Tom Brady u utorak je potvrdio svoje umirovljenje nakon 22 godine provedene kao vodeći bek NFL-a. U američkom nogometu njegovim odlaskom, ništa više neće biti isto. Tom Brady istinska je američka sportska legenda, jedan od tamošnjih najvećih sportaša ikad.

Neće natrag u Boston

I sada se, naravno da je tako, brojni obožavatelji pitaju kamo odlazi, gdje će se nastaniti, gdje će odlučiti živjeti... Pa, jedna stvar je, čini se - riješena. Unatoč željama nekih tvrdoglavih obožavatelja na Redditu i Twitteru - Tom Brady neće natrag u Boston, gdje su prodali svoju megaluksuznu vilu za 39.5 milijuna dolara, kako je još prije javio portal Page Six.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je stranica Six također ranije izvijestila, sedmerostruki prvak Super Bowla i quarterback rekorder izdvojio je 17 milijuna dolara za prostrano zemljište koje se nalazi na otoku Indian Creek u Miamiju, poznatom i kao "bunker milijardera", prenosi poznati New York Post.

Image
Foto: SplashNew.com (Screenshot)
Image
Foto: SplashNew.com (Screenshot)

Indian Creek u Miamiju, poznat i kao bunker milijardera, otok je na kojem su nastanjeni samo bogati.

Brady (44) i njegova supruga - supermodel i aktivistica Gisele Bündchen (41) - srušili su početnu strukturu na imanju, luksuznu kuću s pet spavaćih soba i pet kupaonica koja se protezala na više od 5700 četvornih metara...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uočeni su u kući prošlog svibnja, vjerojatno su tada razgovarali o planovima svog velikog projekta obnove, kako izvještavaju Amerikanci...

Snimke iz zraka prikazuju posljedice rušenja nove kuće u izgradnji. Izvori su za Page Six rekli da poznati supružnički par gradi ekološki prihvatljivu vilu s posebnim naglaskom na dizajnu. I navodno se nadaju da će novi dom biti sličan njihovom dugogodišnjem u Massachusettsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sami dizajniraju svoj dom

Brady i Bündchen također su bili dizajnirali svoj dom u Novoj Engleskoj, koji su prodali u veljači 2021. za ogromnih 32,5 milijuna dolara.

“Oni vole graditi od temelja”, rekao je izvor za Page Six u prosincu 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pogledajte njihov dom u Brooklynu, ovo će biti tako.”

S jedne strane parcele je kristalno plavi zaljev Biscayne s pogledom na neonski osvijetljeni horizont South Beacha. S druge strane je, pak, prostrano igralište za golf kada Tom Brady s prijateljima bude poželio igrati golf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brady je ranije viđen kako plovi do imanja na jahti od preko 12 metara...

Image
Foto: SplashNews.com
Image
Foto: SplashNews.com

Otok je ultra-privatan i dostupan samo preko mosta koji čuva 24-satno osiguranje na kopnu, zraku i moru.

Zemljište - na jugozapadnom uglu otoka - nalazi se pored njegovog prijatelja, financijera Jeffreyja Soffera. Ostali susjedi su Jared Kushner i Ivanka Trump, koji su također uložili u zemljište na otoku otprilike u isto vrijeme.
Otok je ultra-privatan i dostupan je samo preko mosta koji čuva 24-satno osiguranje na kopnu, u zraku i na moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otok bogatih

Sastoji se od 300 hektara, sam otok bogatih ima ukupno 34 posjeda, od kojih je svako prosječne vrijednosti 20 milijuna dolara.

Njihov potez za kupnju nekretnine u Miamiju dolazi mjesec dana prije nego što su prodali svoj stan Tribeca u New Yorku za ogromnih 36,8 milijuna dolara. U međuvremenu, izvori su također rekli za Page Six, dvojac želi ulagati u nekretnine i na zapadnoj obali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dugo sam vremena u životu bio pravi izdanak nekog tko je iz Kalifornije i otišao sam od nje otprilike 25 godina. Nećete me više vidjeti ni mrtvog više da živim na sjeveroistoku … Volim toplo vrijeme i to mi nedostaje”, izjavio je trostruki osvajača MVP nagrade.

Scotty Zolak nazvao Bradyjev potez hladnim i proračunatim

Nakon Bradyjeve objave o umirovljenju, mnogi su primijetili da je izostavio bilo kakav spomen na New England Patriotse, s kojima je proveo 20 godina svoje karijere igrajući za klub. Umjesto toga, odao je počast svom posljednjem timu, Tampa Bay Buccaneersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši quarterback Patriotsa Scott Zolak nazvao je taj potez "hladnim" i "proračunatim"...

No Brady je odgovorio na Twitteru s računa Patriotsa, koji je uključivao izjavu vlasnika Roberta Krafta koji je reagirao na vijesti o umirovljenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala vam Patriots Nation", napisao je Brady s emoticonom crvenog srca.

Belichick se navodno nije želio susresti licem u lice s Bradyjem

“Neizmjerno sam zahvalan. Volim vas sve", dodao je Brady...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kružile su i glasine da Bradyjev očiti problem s momčadi više proizlazi iz njegovih posljednjih interakcija s trenerom Patriotsa Billom Belichickom nakon njegovog odlaska iz momčadi...

Prema knjizi ESPN-ovog Setha Wickershama, Belichick se navodno nije želio susresti licem u lice s Bradyjem kako bi se oprostio od njega, kada je quarterback išao iz Nove Engleske u Tampa Bay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo