NEKADAŠNJA MANDŽUKIĆEVA ZAMJENA UHVAĆENA U KLINČU SA STRIPTIZETAMA: / Zvijezda Evertona na stupu srama zbog 'koronapartya'

Image
Foto: Profimedia

Talijanski nogometaš pošao je stopama beka Manchester Cityja Kylea Walkera koji je kod sebe doma pozvao prostitutke za vrijeme izolacije

26.4.2020.
11:25
Profimedia
VOYO logo

Moise Kean nije puno toga dobrog donio u Everton ove sezone, a svoju neučinkovitost na terenu nastavio je glupošću izvan terena.

Naime, 20-godišnji bivši igrač Juventusa koji je svojevremeno slovio kao zamjena za Marija Mandžukića naoravio je kod sebe doma pravi koronaparti. Kean je pozvao striptizete i svoje prijatelje, a njihova zabava završila je na jednoj privatnoj Snapchat grupi te procurila i u engleske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walkerovim stopama

Naravno, odmah su se oglasili iz kluba u kojem su oštro osudili ovakvo ponašanje svog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Everton je užasnut ovim događajem u kojem je naš prvotimac ignorirao upute države i klupsku politiku vezano za koronavirus", stoji u priopćenju.

Kean se, naravno, odmah ispričao zbog svog ponašanja, ali ne gine mu velika kazna kluba. Talijanski nogometaš pošao je stopama beka Manchester Cityja Kylea Walkera koji je kod sebe doma pozvao prostitutke za vrijeme izolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo