TREĆE POLUVRIJEME / Navijači Dinama napravili kaos: Sukobili su se s talijanskim huliganima, ljudi su u nevjerici promatrali masovnu makljažu

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Navijači Dinama imali su pune ruke posla u Milanu

15.9.2022.
9:49
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Nogometaši Milana svladali su pred svojim navijačima Dinamo 3-1 (1-0) u susretu 2. kola skupine E Lige prvaka čime je talijanski prvak zasjeo na prvo mjesto ljestvice.

Image
JAO /

Navijač Dinama izboden u stražnjicu pred stadionom Milana. Hospitaliziran je

Image
JAO /

Navijač Dinama izboden u stražnjicu pred stadionom Milana. Hospitaliziran je

Talijanski prvak je vodio 2-0 golovima Oliviera Girouda iz jedanaesterca u 45. te Alexisa Saelemaekersa u 47. minuti. Nakon sjajne akcije s Petkovićem na 1-2 je smanjio Mislav Oršić u 56. minuti, ali je Tommaso Pobega u 77. vratio Milan na dva razlike (3-1) i postavio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ovu pobjedu Milan je preuzeo prvo mjesto na ljestvici s četiri boda. Dinamo ima tri, a uz utakmicu manje RB Salzburg je treći s dva boda, dok je Chelsea posljednji s jednim bodom.

Kaos na ulicama Milana

Dinamo je u Milanu imao spektakularnu podršku navijača. Nekoliko tisuća Modrih obožavatelja doputovalo je u Italiju gdje su bodrili svoje mezimce. Bilo je i par ekscesa, talijanski mediji su prenijeli kako je prije utakmice jedan od navijača Dinama izboden u stražnjicu. Na utakmicu su uspjeli unijeti i baklje pa su u par navrata tribine na San Siru gorile zbog pirotehnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja dodati kako je policija uoči susreta uhitila 40-ak navijača Dinama, a i nakon utakmice su imali pune ruke posla. Naime, na društvenim mrežama je procurila snimka na kojoj se vidi sukob Bad Blue Boysa i Curva Sud Milana, najzagriženijih navijača milanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolaznici su u čudu gledali kako se veliki broj huligana ganja ulicama Milana. Bilo je i policije te nije poznato kako je sve završilo. Također, prije utakmice BBB-ovci su podigli puno prašine zbog desničarskih pozdrava i skandiranja prilikom kortea prema San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo