NAVIJAČ LEVSKOG NAPRAVIO GAF UOČI HAJDUKA: / Ušao u majici svog kluba u krivi pub, a onda je nastao - šou

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jedan navijač Levskog zauvijek će pamtiti ljetovanje u četvrtom po veličini bugarskom gradu Burgasu.

20.7.2017.
16:52
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Naime, nepoznati navijač u majici Levskog htio je popiti pivu. Ušao je u jedan od pubova u gradu, no napravio je veliku pogrešku. Ušao je u pogrešan pub, onaj u kojem se okupljaju navijači Boteva iz Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj. Vjerojatno su se spomenuti navijači nalazili na ljetovanju u Burgasu, a taj su pub izabrali su kao onaj svoj u kojem će se zabavljati.

NET.HR DOZNAJE PRAVU ISTINU O NAPADU NA NAVIJAČE LEVSKOG U DALMACIJI: ‘Neki pišu besmislice, evo zašto su napadnuti’

Sofija i Plovdiv dva su grada koja se navijački baš i ne vole. A to se moglo vidjeti prilikom ove situacije. Kako bugarski portal Sportal.bg javlja, navijač Levskog je nakon svega nekoliko sekundi po ulasku počeo vikati: "U pomoć, u pomoć". Kako se u blizini nalazila policijska ophodnja, čula je mladićevo zapomaganje i odmah se pojavila na mjestu "zločina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, navijač Levskog već je bio gol do pasa. Pristalice Boteva skinule su mu majicu njegovog kluba i tako sebi priskrbili navijački trofej. Došlo je do kratkotrajnog i malog sukoba između navijača Boteva i policije koja je sve htjela smiriti, ali bez ikakvih težih posljedica od običnog naguravanja i prepucavanja, piše Sportal.bg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MOGUĆI SUKOBI U SPLITU: U Dugopolje dolazi 250 bugarskih navijača koji respektiraju Boyse, hoće li biti na meti Torcide?

Vrijedi spomenuti kako je policija prvotno bila uhitila sve prisutne koji su sudjelovali u incidentu, ali nakon što su dokazali da nisu sudjelovali u tučnjavi, odnosno da nisu radili incidente i da nisu imali namjeru raditi ikakve probleme, pušteni su na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo