NAPOLIJEV JUNAK VELIKI JE DOBROČINITELJ: / Sat vremena vozio se po gradu kako bi beskućnike nahranio pizzom

Image
Foto: Screenshot

Osim za beskućnike, Mertens posjećuje i bolesnu djecu i pomaže lokalnom skloništu za nezbrinute životinje

1.3.2018.
18:03
Screenshot
VOYO logo

Napoli ove sezone igra sjajno, vodeća su momčad Serie A i vjerojatno će se do samog kraja za naslov prvaka boriti s Juventusom. A jedan od zaslužnijih igrača za to je sjajni belgijski napadač DriesMertens.

Ovaj 30-godišnjak je u 37 utakmica ove sezone zabio 20 golova i dodao 12 asistencija te je uistinu jedan od glavnih motora Sarrijevog stroja. Ali Mertens nije veličina samo na terenu, već i van njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Belgijac je veliki humanitarac i konstantno se bavi stvarima kako bi usrećio druge. Kako prenosi Corriere, Mertens je za vrijeme niskih temperatura i velikog snijega kupio pizze, vozio se po gradu i tražio beskućnike kako bi ih nahranio. Potrudio se i kako ga nitko ne bi prepoznao, debelo se obukao i stavio sunčane naočale, ali to mu nije pošlo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redovito posjećuje i bolnice i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. U Pausilipon bolnici čest je gost djevojčice Aurore koja boluje od raka:

"Želim se udati za njega", rekla je Aurora nakon jednog od brojnih Mertensovih posjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On i supruga Katrin žive zajedno s dva psa koja su pronašli na ulici te pomažu lokalnom skloništu za nezbrinute životinje. Dokazuje Mertens tako svakodnevno da ima veliko srce, a malo tko bi to mogao zaključiti iz hladnokrvnosti i nemilosrdnosti koju pokazuje pred protivničkim vratarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo