MRŽNJA I DALJE TRAJE: / Zbog nje se zvijezda Torina primila za međunožje prilikom rukovanja s nogometašem Intera

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nema pomirdbe između dva poznata nogometaša, Maxija Lópeza (32) iz Torina i Maura Icardija (23) iz Intera.

5.4.2016.
10:16
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Maxi López i Mauro Icardi bili su veliki prijatelji za vrijeme igračkih dana u Sampdoriji. Bili. Sve do trenutka kad su Icardi i Wanda Nara završili zajedno. Od tada pa do danas, napeta situacija između spomenuta dva nogometaša nije se stišala.

Icardi je na jedan podli način zabio nož u leđa svojem bivšem velikom prijatelju. Puno je onih koji su osudili njegov postupak, a među žestokim kritičarima našao se i jedan od najboljih nogometaša svih vremena, veliki Diego Maradona koji je svojedobno kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona žestoko iskritizirao Icardija

"U moje vrijeme kad sam ja igrao nogomet, za to što je napravio Iciardi bi dobio dobre batine. Icardi je izdajnik. Zamislite, ode u Maxijevu kuću, glumi mu prijatelja, a onda mu ukrade ženu. Znate što bismo mu napravili u moje vrijeme da je napravio tako nešto?! Stavili bi smo ga u centar kruga, okružili, a potom i dobro istukli", izjavio je Maradona prije tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susreti njih dvojice na nogometnom igralištu danas privlači pažnju nogometnog svijeta upravo zbog te situacije. Svi žele vidjeti što će se dogoditi. Tako je bilo i u nedjelju na večer kad su se u sklopu 31. kola Serie A sudarili Inter i Torino na San Siru (pobjeda Torina 1:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

López izignorirao Icardija

Tijekom rukovanja nogometaša, Maxi López izignorirao je Icardijevu ispruženu ruku i uhvatio se za međunožje, tako mu davši do znanja što misli o njemu, što misli o tome što mu je napravio, dao mu je do znanja da, što se tiče njega osobno, pomirdbe nikakve nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako netrepeljivost i mržnja između dvojice Argentinaca ne jenjava, a reakcija starijeg Lopeza ne čudi ako se zna da je upravo on Icardija doveo u Italiju, da mu je upravo on bio štičenik za vrijeme dok je igrao za Barcelonu. López je Iciardiju dao svoj dom da u njemu živi, a ovaj mu je sve vratio na jedan podmukli način. Oteo mu je suprugu i djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požalio se novinarima

Iako je on taj koji je svojim sramotnim postupkom uništio prijateljstvo sa Lópezom, iako je on taj koji je u ovoj situaciji ispao sve samo ne fer i korektan, usudio se nakon dvoboja požaliti okupljenima novinarima i požaliti im se kako mu López nije dao ruku i uzvratio mu pozdrav. Iako je i sam svjestan što mu je napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Maxi mi je odbio pružiti ruku uoči utakmice. To se događa, a ja sam pristojan i pružio sam mu ruku", kazao je Icardi.

Maxi López psovao navijače Intera

Talijanski mediji pišu kako bi Maxi López mogao zaraditi i kaznu od Serie A zato što je nakon dvoboja na ružan način gestikulirao prema navijačima Intera, počastivši ih sa psovkama. Vrijedi spomenuti kako je Maxi López na identičan način prije godinu dana pozdravio Maura Icardija, u susretu u kojem je Torino slavio minimalnu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, to niti ne čudi. Icardi mu je nanio veliko zlo i štetu u životu. Ne samo zbog toga što mu je za sve dobro što je López napravio za njega, nego zato što je i nakon toga objavio pikanterije iz privatnog života s Wandom Nerom, pa do toga da je čak istetovirao imena Maksijeve djece. Sve u svemu, López se ne misli pomiriti sa Icardijem. I nitko ga zbog toga ne može kriviti...

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo