MOGUĆI SUKOBI U SPLITU: / U Dugopolje dolazi 250 bugarskih navijača koji respektiraju Boyse, hoće li biti na meti Torcide?

Image
Foto: AFP

Na utakmicu s Hajdukom u Dugopolje, koja je na rasporedu 13. srpnja od 20.

9.7.2017.
15:44
AFP
VOYO logo

Hoće li biti problema u Splitu? Ne, ovo nije "novinarsko podizanje tenzija", kako se često zna istaknuti, nego realna opasnost. Naime, navijači Levskoga poznati su po incidentima, a ni Torcida nije bez grijeha.

HAJDUKOV USPJEŠAN DAN: Splitski klub doveo novog Brazilca i slavio u pripremnoj utakmici

Navijači Levskog imali sitnih čarki u Crnoj Gori s Grobarima

Zbog ispada bugarskih navijača utakmica uzvrata igrat će se u Sofiji pred praznim tribinama. U Crnoj Gori je prije susreta sa Sutjeskom bilo nekih sitnih čarki budući da su navijači Levskoga naletjeli na navijače beogradskoga Partizana kojih ima u Nikšiću pa je bilo provokacija, ali nije bilo fizičkih sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Sportske novosti u svojem tekstu napisale kako su navijači Levskoga u dobrim odnosima s Delijama, pristašama Crvene zvezde, to, naime, nije istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Levskog 'ulizuju' se Boysima

Navijači Levskog iznimno respektiraju Bad Blue Boyse i možemo to slobodno reći, žele biti "prijatelji" sa zagrebačkim navijačima koji baš nemaju interes za takvo nešto jer Boyse ultrasi Levskog niti malo ne interesiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lažne informacije

Upravo zbog toga što navijači Levskog žele biti u dobrim odnosima sa Boysima, mogli bi biti meta Torcide.

"Upravo zbog nesposobnosti određenih novinara i njihovog neznanja, može doći do sukoba jer se šire lažne informacije. Ne znaju baš svi kako navijači Levskog u biti respektiraju Boyse", kazao nam je Davorin Karačić, zagrebački odvjetnik koji zastupa Boyse na sudu i koji je upućen u navijačka zbivanja u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo