MANIPULATOR RONALDO: / Nogometna zvijezda će nakon ovoga biti još slavnija!

Image
Foto: AFP

Jedna je od najvećih zvijezda današnjice, jedan od najbogatijih sportaša, ima najviše pratitelja na društvenim mrežama... Ali, sve to nije dovoljno.

20.9.2015.
8:30
AFP
VOYO logo

Naime, kako izvještava španjolski dnevni list Marca, jedan od najpoznatijih filmskih redatelja današnjice Martin Scorsese odlučio je angažirati Ronalda i dati mu ulogu u svome novom projektu! Mnogi smatraju da je nogometaš Real Madrida veliki glumac na terenu, a sada će svoje vještine moći pokazati i pred kamerama.

Još se ne zna koga će glumiti

Budući Scorseseov film ima radni naslov Manipulator, a pratit će život talijanskog agenta za nekretnine Alessandra Prota. Glasine kažu da je upravo prema njemu nastao glavni lik u popularnoj knjizi i kasnijem filmu Pedeset nijansi sive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=cristiano

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, dijelovi filma Manipulator trebali bi biti snimljeni u Trump Toweru u New Yorku, gdje je Ronaldo nedavno kupio luksuzni stan. Kakva će biti njegova uloga u filmu, zasad još nije poznato, ali legendarni redatelj Taksista, Razjarenog bika, Dobrih momaka i još niza kultnih ostvarenja očito zna zašto je odlučio angažirati nogometnu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo