MANDŽINA POZIVNICA MILIJUNIMA LJUDI: / 'Pitate se zašto Hrvati misle da imaju najljepšu zemlju na svijetu...'

Image
Foto: Screenshot

Nogometaš Juventusa i hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić iskoristio je profile na društvenim mrežama za promociju ljepota države i poziv onima koji ga na njima prate da posjete Hrvatsku.

14.11.2017.
10:08
Screenshot
VOYO logo

Dva milijuna ljudi prati Instagram-profil popularnog hrvatskog nogometaša, a gotovo 900,000 njih njegov profil na Twitteru. Svima njima Mandžukić se obratio porukom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte ovaj video ukoliko se pitate li se zašto Hrvati misle da imaju najljepšu zemlju na svijetu. S ponosom ovdje predstavljam Slavoniju", odnosno "Ukupnom 4-1 pobjedom protiv Grčke, Hrvatska se plasirala na Svjetsko prvenstvo. Sada je vrijeme da otkrijete veličanstvenu Slavoniju i moju prekrasnu zemlju. Dobrodošli u Hrvatsku!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz objave na objema društvenim mrežama Mandžukić se referirao na promotivni spot Hrvatske turističke zajednice sniman na prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj u kojem ima istaknutu ulogu kao i Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo