ČOVJEK SE TIME OZBILJNO BAVI / Ma tko bi rekao da se time bavi. Nema šanse da pogodite što je Beckhamov najstariji i najpopularniji sin po profesiji

Image
Foto: Profimedia

Brooklyn je ovih dana u žiži zbivanja i svi pričaju o njemu, ali malo tko zna čime se on u životu bavi

5.4.2022.
15:40
Profimedia
VOYO logo

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, a ujedno i najpopularniji od troje njihove djece, Brooklyn Beckham, sljedeći vikend bi trebao oženiti svoju dugogodišnju djevojku Nicolu Peltz. Par se nedavno zaručio, a u subotu bi se trebalo održati spektakularno vjenčanje. Sin legendarnog nogometaša Davida Beckhama svoju je djevojku zaprosio prije dvije godine, a čini se da su datum odavno odabrali.

Brooklyn je ovih dana u žiži zbivanja i svi pričaju o njemu, ali malo tko zna čime se on u životu bavi. Iako zbog očeve popularnosti, bogatstva i utjecaja može raditi što god želi u životu, Brookly je zapravo, vjerovali ili ne - kuhar. Odnosno, time se nedavno pokušavao baviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kuhar, ali loš

Beckham je 2021. godine pokušao postati profesionalni chef i pokrenuo je online videoseriju "Kuhajte s Brookylinom", ali je navukao na sebe salve kritika nakon što se doznalo da je na svakoj epizodi serije radilo čak 62 profesionalaca i da je svaka epizoda koštala golemih 100 tisuća dolara. Pokazalo se da Brooklyn nema baš previše iskustva s kuhanjem, a kažu kako nije niti vješt niti talentiran. New York Post je jednom prilikom istaknuo kako Brooklyn Beckham jednostavno "ne zna kako kuhati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo