LIJEPA RUSKINJA VELIKA JE NAVIJAČICA VATRENIH: / Nije ni čudo, njoj također savršeno pristaje taj nadimak

Image
Foto: Instagram

Ljubovala je s jednim od najboljih vozača novije generacije

8.1.2019.
19:29
Instagram
VOYO logo

Ruska Playboy zečica Viki Odintcova ljubiteljica je ekstremnih sportova, a jedan pogled na nju diže temperaturu do usijanja u ovim hladnim prosinačkim danima kad topline itekako nedostaje u našim životima.

Ima samo 22 godine i gotovo pet milijuna pratitelja, svakako je jedna od utjecajnijih na društvenim mrežama. Brojni portali proglasili su je najseksi djevojkom z 2018. godinu, a evo, već pazi da tu laskavu titulu prenese i u sljedeću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Obožava pozirati pred kamerom

"Jeste li napravili neke oklade? Hrvatska ili Francuska? Zbog ovog prvenstva svi gledaju nogomet, a ni ja nisam iznimka. Čekam finale", napisala je zgodna Ruskinja u opisu fotografije u najavi Svjetskog prvenstva u kojoj je dala najaviti da će pratiti Vatrene.

Ova ruska ljepotica bivša je djevojka vozača Formule 1 Fernanda Alonsa, a pored najbržeg cirkusa na svijetu, ona voli i neke druge sportove, ali najviše voli obnažena pozirati pred objektivom fotoaparata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin Instagram profil dom je tisućama fanova, a slike koje objavljuje na dnevnoj bazi svakim danom povećavaju broj pratitelja. Samo je Nicole Scherzinger eksponiranija kao trenutna ili bivša djevojka nekog vozača Formule 1 od ove ruskinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo