KAKVA BLAMAŽA: / Modrićev suigrač misli da je otac Messijeva sina!?

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Posljednjeg dana 2015. godine nogometašu Real Madrida se dogodio nevjerojatan gaf koji ga je u tren oka pretvorio u predmet sprdnje na društvenim mrežama.

1.1.2016.
21:35
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Sergio Ramos je na Staru godinu na Twitteru objavio čestitku svojim obožavateljima koju je ukrasio kolažom svojih fotografija iz 2015. Našlo se tu mjesta za produljenje ugovora s Realom, selfieje sa suigračima, nekoliko trenutaka iz privatnog života...

Tko je kriv za gaf?

No, u Ramosovom je albumu bila i jedna fotografija kojoj tu nikako nije bilo mjesto. Na prvi pogled u fotografiji dječje ruke ništa nije sporno, no problem je što to nije ruka Ramosova sina, već sina - Lionela Messija!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo je netko od pedantnih pratitelja nogometnih zvijezda shvatio da je riječ o fotografiji koju je na Instagramu svojedobno objavila Messijeva partnerica Antonella Roccuzzo. Dakako, ekspresno je krenula sprdnja na Ramosov račun, a među duhovitim komentarima se posebno ističe onaj da Realov kapetan možda želi poručiti da je on otac Messijeva djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro je Ramos, ili netko iz njegove PR ekipe tko je vjerojatno i odgovoran za ovu blamažu, uklonio spornu i postavio pravu fotografiju, ali u internetskim je prostranstvima teško iskorijeniti ovakve gafove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo