'OVAKO JE NAJBOLJE' / Pukla veza Srpkinje i Hrvata koja je tresla regiju: 'Rastajemo se nakon 19 godina, molim vas, suzdržite se od ružnih komentara'

Image

Njena veza s Tinom sad je gotova. Nakon 19 godina jedan od najpopularnijih parova u našoj regiji se rastaje

21.1.2022.
13:14
VOYO logo

Jelena Dokić (38), australsko-srpska tenisačica rođena u Osijeku, karijeru je završila 2014. godine. Osvojila je šest titula, igrala je finale Roland Garrosa 2002. godine i tada je bila četvrta igračica svijeta.

No, ti su sportski uspjesi ipak ostali u drugom planu jer je Jelena ipak poznatija po svojem traumatičnom odnosu s ocem Damirom koji ju je tukao i zbog kojega si je skoro oduzela život. Otac joj je u prošlosti i branio vezu s Hrvatom Tinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'JOŠ SAM NA LETU BIO POZITIVAN' /

Novi skandal: Đokovića su izbacili, a njega pustili da zaražen uđe u zemlju i sada će igrati s Čilićem

Image
'JOŠ SAM NA LETU BIO POZITIVAN' /

Novi skandal: Đokovića su izbacili, a njega pustili da zaražen uđe u zemlju i sada će igrati s Čilićem

No njena veza s Tinom sad je gotova. Nakon 19 godina jedan od najpopularnijih parova u našoj regiji se rastaje. Evo što je napisala u svojoj objavi na Instagramu.

"Počele su priče oko moje zadnje objave pa sam odlučila ispričati sve. Nakon skoro 19 zajedničkih godina, Tin i ja smo odlučili rastati se. Ovakve se stvari ponekad dogode, ljudi se udalje i ovako je najbolje", napisala je Jelena na Instagramu uz fotografiju s Tinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Borit ću se do kraja'

"Molim vas da se suzdržite od ružnih komentara. Lagala bih kada bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da se oporavim i zacijelim svoje rane te da procesuiram ovu bol i traumu. Ako ništa drugo, umrijet ću pokušavajući. Ovoj sam vezi dala sve, i srce i dušu, toliko sam se borila do kraja, ali to ipak nije bilo dovoljno. I dalje se nadam da me još uvijek čeka sreća i ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno ću morati naučiti hodati prije nego što budem mogla trčati kada je u pitanju ljubav i sreća. Borac sam i borit ću se do kraja. Imam snagu volje da idem dalje i živim te da ponovno izađem na test, ali sam to radila i prije pa se nadam da ću moći ponovno. Molim vas, poštujte moju privatnost", napisala je Jelena.

Tinu želim sve najbolje i nadam se da će naći što traži. Svim svojim bliskim ljudima želim zahvaliti na podršci i za sve danonoćne pozive", napisala je u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo