IKER CASILLAS I SARA CARBONERO RASTAJU SE NAKON VIŠE OD 10 GODINA VEZE: / Već neko vrijeme žive odvojeno, a sad su odlučili da je kraj

Image

Zanimljivo, prije 10 dana par je proslavio pet godina braka u kojem su dobili i dvoje djece – Martina i Lucasa,

10.3.2021.
14:12
VOYO logo

Legendarni španjolski nogometni vratar Iker Casillas i njegova dosadašnja supruga, sportska novinarka Sara Carbonero uskoro će pokrenuti postupak razvoda braka, piše španjolski Sport.

Casillas i Carbonero zajedno su već više od 10 godina, a veliku pažnju pozornosti privukli su kad je Sara intervjuirala Ikera odmah nakon što je Španjolska osvojila Svjetsko prvenstvo 2010. vratar Furije poljubio ju je u prijenosu uživo i ta je snimka obišla svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije ta njihova veza bila toliko romantična kao na početku. Već se neko vrijeme priča kako je jedan od najpoznatijih parova u Španjolskoj u problemima. Novinari su otkrili da Iker i Sara već neko vrijeme ne žive zajedno, a navodno su već i svoje najbliže obavijestili da će se rastati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju dvoje djece

Iako nisu puno pričali o svojim privatnim životima, oboje su prošli kroz teška razdoblja 2019. godine. Casillas je doživio srčani udar, dok je Sara imala problema s rakom. No uspjeli su se izboriti s time i činilo se da je s njihovim brakom sve u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski tabloid Lecturas objavio je kako se njihova veza baš urušila za vrijeme dok su bili bolesni te da su ju jednostavno odlučili prekinuti. Zapravo je par bio meta tračeva o prekidu nakon što su se vratili iz Porta živjeti u Madrid.

Zanimljivo, prije 10 dana par je proslavio pet godina braka u kojem su dobili i dvoje djece – Martina i Lucasa, a u javnost je procurila i informacija da su Iker i Sara odvojeno slavili prošli Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo