MONSTRUOZNO UBOJSTVO NOGOMETAŠA: / Pronašli ga u grmu, gotovo obezglavljenog i kastriranog

Image
Foto: Screenshot/L'Equipe

Daniel Correa Freitas žrtva je monstruoznog zločina

29.10.2018.
18:07
Screenshot/L'Equipe
VOYO logo

Šokantne vijesti dolaze nam iz Brazila. Nogometaš brazilskog velikana Sao Paula Daniel CorreaFreitas žrtva je monstruoznog zločina koji je zgrozio tamošnju javnost.

Njegovo tijelo pronađeno je u brazilskoj državi Parana, a nađen je u grmlju gotovo obezglavljen i isječenih genitalija, pišu brazilski mediji, a prenose svjetski, među njima i neki ugledni mediji. Sao Paulo na Twitteru je objavio poruku sućuti Danijelovoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sao Paolo izražava duboku sućut zbog smrti veznog igrača Daniela Corree Freitasa", poručili su iz brazilskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na stanje njegovog tijela može se reći da je dogodila izrazito nasilna situacija. Čovjek je imao dva duboka reza na vratu, gotovo je obezglavljeno tijelo, a njegove genitalije su presječene. Put na kojem je nađen je uglavnom pust i već je poznat po ostavljanju tijela", izjavio je jedan brazilski policajac za lokalne novine Band B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni američki Bleatcherreport prenosi pisanja "Talk Sporta" i javlja kako je Daniel Correa Freitas pronađen mrtav pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo