REAKCIJE I KOMENTARI / Hrvatski navijači nakon Belgije: 'Koliko košta metar Lukakua? Trebam kvalitetno drvo za ogrjev'

Image
Foto: VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL

U ponedjeljak će Vatreni ponovno biti u akciji protiv pobjednika skupine E, a prema do sada prikazanom to će najvjerojatnije biti reprezentacija Španjolske

1.12.2022.
19:36
VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaši su odigrali 0-0 protiv Belgije u posljednjoj utakmici u skupini F Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru i zahvaljujući teško izborenom bodu osvojili drugo mjesto koje ih u osmini finala vodi na pobjednika skupine E.

Image
KAKVA DRAMA /

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva: Gvardiol spasio Hrvatsku u posljednjim minutama

Image
KAKVA DRAMA /

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva: Gvardiol spasio Hrvatsku u posljednjim minutama

U prvih 60 minuta Hrvatska je ostavila bolji dojam i bila bliže pogotku, ali u posljednjih pola sata utakmice Belgijci su opasno prijetili, ponajviše preko Romelua Lukakua koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća i dobre reakcije zadnjeg obrambenog reda, u kojem je ponovno sjajan bio Joško Gvardiol, ostavili su Hrvatsku na životu i među 16 najboljih reprezentacija koje će ostati u borbi za naslov svjetskog prvaka.

Izvanserijski talent

Navijači su preplavili komentare nakon pobjede, a najviše njih se divi mladom Jošku Gvardiolu koji je odigrao utakmicu karijere. "Obranu smo osigurali narednih 15 godina. Gvardiol igrač turnira, već sada". Čestitke! Dečkima kapa dole Gvardiolu, pozdrav iz Slovenije". Drugi pak trebaju tablete za smirenje nakon velike drame: "Duguju mi paket tableta za smirenje, umro sam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/327e264e-71a2-11ed-a69b-d2c350736f5d/original

Nekima je čak stalo srce: "Meni je srce stalo kad sam u 92.minuti već vidio kako Lukaku sprema loptu u mrežu, ali onda se pojavio nevjerojatan Gvardiol i odveo nas dalje". "Molim HNS da poslije prvenstva dogovore jedan dobar pregled kod kardiologa ako preživim. Čujemo se na koji račun da uplatite novce". "Modrić, Gvardiol i Lukaku.. Naša tri najbolja danas".

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/32926d3e-71a2-11ed-8246-d60ce254d77d/original

Lukaku se spominje u dosta navrata, a jedan navijač je poželio kupiti malo drva za ogrjev: "Halo, dobar dan! Zanima me koliko košta metar Lukakua? Treba mi za ogrjev jedno 15 metara kvalitetnog drveta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/327fa852-71a2-11ed-9abc-d60ce254d77d/original

U ponedjeljak će Vatreni ponovno biti u akciji protiv pobjednika skupine E, a prema do sada prikazanom to će najvjerojatnije biti reprezentacija Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo