POTRESNA PRIČA / Slavni nogometaš je zaradio milijune, a jedan čovjek mu je uništio život: Danas vozi Uber i prodaje knjige

Image
Foto: Profimedia

Igrao je za Milan, Parmu, Galatasaray i Inter, a s Turskom je osvojio broncu na Mundijalu 2002. godine

22.10.2023.
11:09
Profimedia
VOYO logo

Mnogi su si slavni nogometaši i sportaši zagorčali život lošim ulaganjima, raskalašenim stilom življenja, odavanjem porocima i jednostavno lošim životnim odlukama. Mnogi su si uništili reputaciju, karijeru pa na koncu čak i život, a jedan od takvih sportaša je i legendarni turski centarfor Hakan Šukur.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
'DUBOKO SE ISPRIČAVAMO' /

Američko sveučilište objavilo sliku Hitlera na videozidu prije utakmice: 'Ovo je odvratno'

Image
'DUBOKO SE ISPRIČAVAMO' /

Američko sveučilište objavilo sliku Hitlera na videozidu prije utakmice: 'Ovo je odvratno'

Brojni su sportaši zabrazdili u razne poroke i loše investicije ili nisu znali kako raspolagati novcem, ali sudbina Hakana Šukura zaista je posebna.

Šukur je do prije nekoliko godina imao vrlo jaku reputaciju u Turskoj, bio je imućan, ulagao je novac u razne investicije, ali je ušao u sukob s predsjednikom Turske Recepom Tayyipom Erdoganom. Šukur je optužen da je podržavao organizaciju FETO, koja se u toj državi smatra terorističkom i koja je htjela svrgnuti Erdogana s vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turčin je sada za njemački Bild odlučio ispričati svoju potresnu priču: "Vo­zim taksi za Uber. Da, i pro­da­jem knji­ge po­vre­me­no. Ne­pri­ja­te­lj sam po­gre­šne po­li­ti­ke, ko­ja nas odva­ja od za­pa­d­ne ci­vi­li­za­ci­je. Ti po­li­ti­ča­ri uči­ni­li su puno zlo­či­na i boje se svih onih ko­ji ih pod­sje­ća­ju na te zlo­či­ne", kaže i nastavlja:

"Na trgovinu od moje supruge bacali su kamenje, a djecu su mi maltretirali na ulici. Morao sam otići. A čim sam otišao uhitili su mi oca. U zatvoru je obolio od raka zbog čega su ga pustili, a i majka boluje od raka. Svatko tko ima posla sa mnom ima puno problema u životu. Sve sam uložio u Turskoj i zato sam i ostao bez ičeg."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo