GRADSKI VIJEĆNIK I NOGOMETNI SUDAC PODERAO MODRIĆA: / 'Mi ćemo, dragi Luka, igrati za raju, a ti za taktiku ili taticu, kako hoćeš'

Image

Splitski gradski vijećnik, ali i savezni nogometni sudac Martin Pauk upravo je objavio sljedeći post vezano za promjenu iskaza Luke Modrića.

13.6.2017.
18:26
VOYO logo

"Sjećamo se mi Luka, ako se ti ne sjećaš. Sjećam se da si te 2006. debitirao protiv Argentine, Argentine s Messijem, Tevezom, Crespom - tukli smo ih 3-2 u zadnjoj minuti. Sjećam se da je istog mjeseca izašlo izdanje bivšeg časopisa 'Nogomet' u kojem su poimenice bili navedeni svi igrači Hrvatske za SP 2006., a uz tvoju sliku i ime pisalo je 'Visok 1.70m, težak 69 kg - ali srca velikog kao Velebit s kojeg potječe.' Iako je prošlo više od 10 godina, točno se sjećam tog opisa, kao i da je u opisu igrača pisalo da si rođen 9.09., istog dana kad i moja malenkost. Tim više bio sam ponosan kad sam na jesen 2008. debitirao za kadete HNK Krilnik protiv Orkana iz Dugog Rata, a trener mi namijenio istu onu 14-ku na leđima koju si i ti nosio. Vidiš, dragi Luka, ja se jako dobro sjećam svog debija, a nisam igrao protiv veličina poput Messija i Teveza.

VIDEO ANALIZA NET.HR-a: Kako je Luka Modrić promijenio iskaz i hoće li zbog toga sada pasti USKOK-ove optužbe protiv Mamića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sjećam se k'o da je bilo danas, kad je babo Atif otiš'o od nas...

DRUŠTVENE MREŽE BRUTALNO SE SPRDAJU S LUKOM MODRIĆEM: ‘Jeste li vi uopće igrali za Dinamo? Ne sjećam se!’

Predivan citat o sjećanju opjevalo je i Zabranjeno pušenje u slavnom Zenica Bluesu riječima: 'Sjećam se k'o da je bilo danas, kad je babo Atif otiš'o od nas...', a još ljepši je kraj tog recitata - 'Tko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku.'

Mi ćemo, dragi Luka, igrati za raju - a ti igraj za taktiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ili taticu, kako hoćeš", stoji u objavi na Facebooku koju prenosimo u cjelosti.

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić u utorak je na Županijskom sudu u Osijeku izjavio kako je uz ugovor s Dinamom potpisao pripadajući aneks koji je regulirao podjelu zarade od mogućih transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić svjedočio na procesu koji se vodi protiv Zdravka Mamića i još trojice

Modrić je to izjavio na procesu koji se vodi protiv Zdravka Mamića i još trojice okrivljenika svjedočeći o okolnostima svoga transfera iz Dinama u Tottenham. Za Dinamo je počeo igrati s 14 godina i tamo se zadržao sve do 22. godine, a u Tottenham je prešao za, kako je rekao, iznos između 21 i 23 milijuna eura.

Ugovor s Dinamom potpisao je 2004. godine i nije imao menadžera, a potpisivanju su bili nazočni njegovi roditelji, napomenuo je. Dodao je kako je uz ugovor potpisao i pripadajući aneks koji je regulirao podjelu zarade od mogućih transfera. Prema Modrićevim riječima, sadržaj aneksa predvidio je da zarada od transfera ide 50 posto iznosa njemu i 50 posto iznosa Dinamu. Svaki put kada je potpisivao ugovore, potpisivao je i anekse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O SVJEDOČENJU LUKE MODRIĆA I REAKCIJAMA PROČITAJTE OVDJE.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo