[FOTO, VIDEO] POSLIJE TUČNJAVE BOYSA I GROBARA OSTALE KRVAVE PALICE I LETVE: / No, jedan detalj najbolje govori o brutalnosti sukoba

Image
Foto: PU Vukovarsko-srijemska

Na poprištu sukoba BBB-ovaca i Grobara i dan kasnije krvave palice i letve

20.6.2020.
7:00
PU Vukovarsko-srijemska
VOYO logo

Sukob Bad Blue Boysa i Grobara u Vukovaru i dalje je jedna od glavnih tema hrvatskih medija. Dan poslije makljaže u kojoj je ozlijeđeno sedam osoba, policija vukovarsko-srijemske županije je na svom web izdanju u petak donijela fotografije i pokazala kako izgleda mjesto na kojem se odvijao sukob koji je odjeknuo Hrvatskom i Srbijom...

BRUTALNA TUČNJAVA BAD BLUE BOYSA I TORCIDE U MOSTARU: Jedan torcidaš teško ozlijeđen; Pronašli ga kako leži na tlu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POLICIJA IZNIJELA NOVE DETALJE MAKLJAŽE BOYSA I GROBARA: /

'Poznajemo identitet još nekolicine navijača, brzo smo spriječili eskalaciju'

Image
POLICIJA IZNIJELA NOVE DETALJE MAKLJAŽE BOYSA I GROBARA: /

'Poznajemo identitet još nekolicine navijača, brzo smo spriječili eskalaciju'

Image

Policija privela 18 osoba životne dobi od 18 do 46 godina

Pa su tako iz prekjučerašnje tučnjave na mjestu događaja i dan kasnije bile krvave palice i letve, a može se vidjeti i jedna slomljena teleskopska palica, što najbolje govori o jačini tučnjave, kao i o brutalnosti...

Inače, PU vukovarsko-srijemska obavijestila je da se sukobilo oko 20 pripadnika neformalnih navijačkih skupina, te da su vrlo brzo i "energično" priveli 18 osoba životne dobi od 18 do 46 godina, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi iz čl. 122. Kaznenog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U blizini ugostiteljskog objekta u ulici Vijenac Kneza Branimira u Vukovaru, 18. lipnja 2020. godine oko 19 sati sukobilo se više pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina BBB i Grobari.

Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje. U sukobu je ozlijeđeno sedam sudionika tučnjave kojima je liječnička pomoć pružena u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Spriječili smo moguću eskalaciju sukoba'

Policijski službenici su brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju sukoba jer su u posljednjem periodu s većim brojem pripadnika policije preventivno opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja navijačkih skupina motiviranih suprotnim opredjeljenjima", stoji u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je tučnjavi Boysa i Grobara sudjelovao raniji verbalni napad više navijača Partizana na jednog pripadnika vukovarskih Boysa, koji se u tom trenutku šetao s djetetom i suprugom.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo