DIVNA GESTA: / Uplakanom petogodišnjaku ispunjena velika želja

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Veličanstvenu je gestu napravio turski nogometni velikan Fenerbahçe, plativši put u Istanbul uplakanom petogodišnjaku koji je prije nekoliko tjedana postao viralni hit.

15.8.2015.
20:15
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Svijet je maloga Louisa Diamonda upoznao nakon što je njegov miljenik Robin van Persie napustio Manchester United i potpisao ugovor s Fenerom. Dječačić nije mogao podnijeti što svoga najdražeg nogometaša više neće gledati u dresu Uniteda, rasplakao se kao gladna godina, a njegovi su roditelji snimku te tuge i očaja objavili na Twitteru i učinili svoga sina slavnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je došao i do navijača Fenerbahçea koji su pokušali skupiti novac da malog Louisa dovedeu u Istanbul, ali na koncu su organizaciju prepustili predsjedniku kluba Azizu Yildirimu. On je pristao platiti put i dječaku i njegovim roditeljima, a kao šlag na tortu im je omogućio i upoznavanje Van Persieja. I ne samo to, platio im je i petodnevni boravak u omiljenoj turističkoj destinaciji Antalyji.

Obitelj je u četvrtak doputovala u tursku metropolu, a dan kasnije je uživo gledala utakmicu Fenerbahçe - Eskişehirspor. Domaći su slavili s 2:0, ali na Louisovu žalost, Van Persie nije bio strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo