DIRLJIV PRIZOR KOJI ĆE VAM IZMAMITI SUZE: / Cijeli stadion pjevao slijepoj kćeri brazilskog nogometaša

Image
Foto: Screenshot

Jedan od najemotivnijih trenutaka sezone u brazilskom nogometu dogodio se u utorak uoči prvenstvene utakmice između Botafoga i Avaija.

28.6.2017.
9:33
Screenshot
VOYO logo

Napadač Botafoga Roger izveo je na teren svoju slijepu kćer Giuliju koja je dva dana ranije napunila 11 godina. Cijeli je stadion ustao na noge i zapjevao djevojčici, izmamivši joj na lice i osmijeh i suze.

'Giulia se osjećala voljenom i posebnom'

"Ole ole ole ola, Giulia, Giulia", orilo se stadionom Nilton Santos u Rio de Janeiru, a djevojčica se bacila ocu u zagrljaj i zajedno s njim mahala navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giulia nikad nije vidjela očeve golove jer je od rođenja slijepa. Kao trogodišnjakinja je bila mjesec dana u Kini na eksperimentalnoj terapiji koja se, nažalost, nije pokazala uspješnom. Njezinu su priču navijači upoznali prije nekoliko dana kada ju je objavila televizijska postaja Globo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam osjetio veliku ljubav. Ponekad ljudi zaboravljaju da se iza napadača Rogera krije otac i suprug, a to su stvari koje nam obilježavaju život. Ovaj potez navijača puno znači mojoj obitelji. Giulia se osjećala voljenom i posebnom, plakala je od uzbuđenja, ovo joj je bila nezaboravna noć", rekao je nakon utakmice Roger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo