'SPEKTAKULARNA SI' / Diletta zablistala kao nikada do sada, fanovi ne mogu doći sebi: 'Kakva ljepotica'

Image
Foto: Profimedia

Lijepa novinarka pojavila se na premijeri filma u kojem glumi

17.12.2021.
16:59
Profimedia
VOYO logo

Vjerojatno u ovom trenutku najpopularnija sportska novinarka na svijetu, Diletta Leotta, oduševila je tisuće svojih poklonika posljednjom objavom na Instagramu. Naime, zablistala je odjevnom kombinacijom u kojoj se pojavila u kinu na premijeri svog filma 'Chi ha incastrato Babbo Natale?'. Stoga ne čude brojni komentari poput: “spektakularna si”, “prekrasna si”, “baš si sexy”, “kakva ljepotica”…..

Njezin Instagram općenito vrvi izazovnim fotografijama pa ne čudi što je skupila preko osam milijuna pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diletta je, inače, bila žrtva hakera 2017. koji su ukrali neke od njezinih najprivatnijih fotografija, koje su se potom pojavila na brojim stranicama za odrasle, a prije nekoliko mjeseci burno je reagirala nakon što se fotografija na kojoj se ljubi s čelnikom Rome pojavila u javnosti. Oglasila se na Instagramu i u svojoj objavi se obrušila na medije koji objavljuju glasine o njenom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek sam šutjela, dugo sam šutjela ali sve do sada. I možda sam pogriješila pritom. Zapravo sam se zavaravala da će prije ili kasnije dobre informacije prevladati nad ‘junk’ novinarstvom. Tako sam trpjela svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila i dosta je! Kažem to zato što, čitajući svakodnevno rezervirane za mene neistine u novinama, svatko može pomisliti da sam ljudožderka, žena nesposobna voljeti.

Image
OPAKA JE /

Svi se okreću za njom: Predivna Diletta pokazala u čemu šeće gradom: 'Ajme kako si seksi...'

Image
OPAKA JE /

Svi se okreću za njom: Predivna Diletta pokazala u čemu šeće gradom: 'Ajme kako si seksi...'

To je neprihvatljivo. Ustvari, nemojte mi reći da je to cijena koju treba platiti za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, oblina, nošenja odjeće, objavljenih fotografija. Izbor spada u sferu individualne slobode, zar ne? A individualna sloboda, u pogledu poštovanja i uvažavanja drugog, mora se poštovati, zar ne? Ne vrijeđam i nikoga ne osuđujem”, napisala je među ostalim Diletta, koju su povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo