ČUDESAN OPORAVAK LEGENDE: / 'Kad sam se probudio iz kome imao sam 60 kg, a život mi je spasio pas'

Image
Foto: AFP, CARL DE SOUZA

Bivši kamerunski reprezentativac Rigobert Song uspješno se oporavlja nakon moždanog udara.

26.12.2016.
15:05
AFP, CARL DE SOUZA
VOYO logo

Portal Kwesesports.com prenosi kako je Song početkom listopada nakon moždanog udara (cerebralna aneurizma) završio u bolnici u Yaoundeu, a kasnije je prebačen u Francusku na daljenje liječenje.

ŽIVOTNA DRAMA LEGENDE KAMERUNA: Poznati branič doživio moždani udar i bori se za život

Kamerunac je bio pao u komu, a mediji su izvještavali kako je situacija sa Songom loša i kako se bori za život. Mnogo je ljudi bilo iznenađeno kad se počeo oporavljati. Oporavak ide iznenađujuće dobro, ako se uzme u obzir situacija u kojoj se nalazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je čudo", kazao je Rigobert Song u razgovoru za ugledni francuski L’Equipe, osvrčući se na noćnu moru koju je proživio u posljednjih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blizu sam potpunog oporavka. Kad sam se probudio iz kome, imao sam 60 kilograma. A kako se sve dogodilo? Sjedio sam na sofi ispred TV-a u Yaoundeu kad sam osjetio jaki udar. Krvni tlak mi je naglo skoćio i imao sam osjećaj kao da će mi glava eksplodirati. Sreća da sam se srušio bočno pa nisam progutao jezik", otkrio je Song i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj pas je počeo lajati pa su ga čuli susjedi, a zatim je u kuću ušao prijatelj i pomogao mi. Sad se osjećam dobro", izjavio je Kamerunac koji je za reprezentaciju odigrao čak 137 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo