CRO COP ZADIVIO I BLISKOG SURADNIKA: / 'Od siline udarca Amerikancu je pukla glava, nevjerojatno je da se Mirko tako brzo vratio'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Povratak Filipovića u ring prošao je na najbolji mogući način.

1.10.2018.
8:49
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski majstor slobodne borbe Mirko Filipović uspješno se vratio nakon operacije koljena prije pet mjeseci. malo tko je očekivao da će se uopće više moći boriti, ali Cro Cop je poznat po upornosti. U nedjelju je ispred njega stao 32-godišnji Amerikanac Roque Martinez. Borba je završila nakon pet minuta. Filipović je udarcem laktom raskrvario suparnika i sudac nije imao izbora.

"Hvala Bogu sve je dobro prošlo. Rutinski je završilo, da, iako se na početku činilo da će biti dosta teže, pokazao se ovaj Amerikanac kao tvrdi orah, ali nakon pet minuta sjeo je jedan dobar lakat i pukla mu je glava i sudac je morao prekinuti", prokomentirao je član Cro Copovog stožera za Novu TV Stipe Drviš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deveta pobjeda zaredom

Ovo je hrvatskom borcu bila deveta pobjeda zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je zadovoljan kao i svi mi zajedno. Odradili smo stvarno dobre pripreme i nevjerojatno je da se tako brzo vratio nakon jedne tako teške povrede. Svi smo zadovoljni i Mirko je presretan, super, sve ok", dodao je Drviš.

Filipović je ranije ove godine najavio da će zadnju borbu u profesionalnoj karijeri odraditi posljednjeg dana ove godine u Saitama Areni, ali kao što se ranije pokazalo kod njega se nikad ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo