BRUTALNO UBOJSTVO NA NOGOMETNOJ UTAKMICI: / Poremećeni ubojice bez milosti bacili navijača s tribine na beton

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Na utakmici argentinskih klubova i gradskih rivala iz Cordobe, momčadi Belgrana i Talleresa, dogodilo se brutalni zločin.

17.4.2017.
17:21
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Nesretni mladić završio je u bolnici, na aparatima, ustanovljena je moždana smrt, a preminuo je dan i pol nakon tragičnog incidenta.

Neki su mislili da je navijači Talleresa

Strašna tragedija dogodila se na stadionu koji nosi ime Marija Kempesa, slavnog argentinskog napadača koji je "gaučose" predvodio do svjetske titule 1978. godine. U argentinskim medijima krenula je priča kako je Balbo bio navijače Talleresa, a na tribinu se ubacio kao provokator, iako je na utakmicama momčadi iz Cordobe dozvoljen dolazak samo navijača domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepoznao ubojicu svog brata

Istinu je otkrio otac nesretnog mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj sin je navijač Belgrana, a ne Talleresa. Za njega je kobno bilo to što je na tribini ugledao Oscara Gomeza, jednog od vođe navijača Belgrana, optuženog da je prije četiri godine na tribini ubio mog drugog sina koji je tada imao 14 godina. Emanuel se želio s njim obračunati, ali Gomez je malen rastom i pozvao je u svoju zaštitu prijatelje pa su zajedno pretukli mog sina. Kad im je uspio pobjeći, Gomez je viknuo kako je Emanuel navijač Talleresa. Masa je krenula za njim i vidjeli ste kako je sve završilo", ispričao je otac koji je bez dvojice sinova ostao na nogometnim tribinama.

Njegovu verziju priče potvrdial je argentinska policija koja navodi da je uhitila dvojicu ubojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo