ELIMINIRAO IH / Boksač u zatvoru brutalno nokautirao dvojicu stražara: 'Mislili su kako ga imaju. On je najopasniji zatvorenik'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Boksač u zatvoru vinovnik je dva incidenta u kojima je na silu odgovorio nokautima

11.12.2021.
14:57
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavila se snimka, pretpostavlja se s nadzornih kamera, za koju se navodi kako je u pitanju britanski boksač na odsluženju zatvorske kazne i kako je pritom eliminirao dvojicu stražara...

Image
POČIVAO U MIRU /

Tragedija pogodila boksački svijet: Mladi boksač umro nakon teškog nokauta

Image
POČIVAO U MIRU /

Tragedija pogodila boksački svijet: Mladi boksač umro nakon teškog nokauta

"A mislili su kako ga imaju jer su brončano jači', navodi se na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimano izuzetno lošom kamerom

Kod prvog nokauta, vidljivo je kako je kamera izuzetno loša, pa trzaj ne dolazi do izražaja jer se prekida i ne vidi se u biti trenutak udarca. Prilikom drugog incidenta, zatvorenik je pustio šestoricu u prostoriju (navode se osmorica, ali na snimci smo mi izbrojali njih 6 involviranih u situaciju), te na suzavac (peppers spray) i pokušaj savladavanja odgovorio desnim krošeom i poslao na pod čuvara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju ga svladali i vratili u ćeliju

Ostali su prvotno stajali, a nakon što se čuvar pridigao, odmah se pobješnjeo zaletio na njega, a boksač je samo pustio situaciju da ide svojim tokom, jer tako ionako, pretpostavlja se, bio bio savladan. Njegova prvotna reakcija je bila impulzivna. Nakon što su ga savladali, gurnuli su ga u sobu (ćeliju).

"Ovaj boksač se smatra najopasnijim zatvorenikom u zatvoru", navodi se u borilačkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato zašto je boksač poludio i tako dva puta reagirao, te kakve su zakonske posljedice bile za ovo kazneno djelo napada na službenu osobu odnosno kad se točno dogodilo. U nekim se stranim medijima navodi kako je jednostavno lik koji se voli tući u zatvoru sa svima, i prilično lud i problematičan. No, koliko sad ova priča drži vodu... Također, navodi se kako se radi o britanskom zatvoru, a jasno se vidi kako nije. No, u autentičnost snimke ne bi trebalo sumnjati. Za napomenuti kako je snimka osvanula na Twitteru u rujnu ove godine još, ali vjerojatno se radi o starijem slučaju od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo