BIVŠI IGRAČ RIJEKE NEMA SE ČIME POHVALITI PO PITANJU IGARA: / Sa suprugom, s druge strane, može puniti naslovnice

Image
Foto: Instagram

Legendarni bugarski nogometaš nema se s čime pohvaliti po pitanju onoga što radi na terenu, ali van terena...

26.12.2018.
21:37
Instagram
VOYO logo

U veljači je Valerij Božinov došao na Rujevicu kao zvučno pojačanje, igrač koji u životopisu ima Fiorentinu, Juventus i Manchester City i trebao je postati nova zvijezda HNL-a, ali potencijal nikad nije ispunio, vjerojatno zbog godina na leđima.

U dresu Rijeke odigrao je samo 26 minuta u dvije utakmice te asistirao za gol protiv Intera. Na ljeto je došlo do prekida suradnje, a Bojinov se vratio u Botev. Možda on nije iskoristio svoj puni potencijal kao nogometaš, a karijeru mu je ponekad usporavao buran privatni život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prelijepa supruga

Osim po onome što je postizao na nogometnim terenima, poznat je i po braku s bugarskom manekenkom i Playboyevom zečicom Nikoletom Lozanovom. Ona je danas dizajnerica, a Božinov je prešao na "noviji model", Srpkinju Biljanu Boll. Igrom slučaja, ona sada reklamira donje rublje koje kreira Lozanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi od nas maštaju da se samo spetljaju s jednom ljepoticom poput njih dvije, a za Bojinova su one samo crtice u životopisu baš kao što su mu Manchester City i Fiorentina crtice u nogometnom životopisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo