BBB ORGANIZIRA BUS ZA VUKOVAR: / Najžešći Dinamovi navijači u Gradu heroju na 26. obljetnicu njegovog pada

Image
Foto: PIXSELL/KND BBB

Klub navijača Dinama Bad Blue Boys, jedina legitimna krovna organizacija navijača modrih, organizira prijevoz busom za Vukovar na 26. obljetnicu pada Grada heroja.

16.11.2017.
14:40
PIXSELL/KND BBB
VOYO logo

Ovih dana prisjećamo se žrtava i branitelja grada heroja Vukovara, koji je srčano i ponosno, s Hrvatskom na usnama, mjesecima odoljevao srbočetničkoj agresiji, teroristima, Arkanovim dobrovoljačkim gardama, paravojnim postrojbama i "narodnoj" armiji JNA koja je otvoreno, bez skrivanja stala na stranu velikosrpske politike osuđenog ratnog zločinca i "balkanskog krvnika" Slobodana Miloševića.

Čovjeka koji je kovao zločinačke planove u svom labaratoriju bolesnih nauma o zauzimanju hrvatskog teritorija i čišćenju hrvatskog stanovništva, a poslije svoju zločinaćku "eskadrilu" poslao u Bosnu i Hercegovinu kako bi u toj zemlji istrijebio Muslimane i ostalo nesrpsko življe i zauzeo područja koja je htio pripojiti matici Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ARMADA SE POKLONILA VUKOVARSKIM BRANITELJIMA I ŽRTVAMA: Dvadeset i šest baklji za 26. obljetnicu grada heroja

Srbi su na kraju izgubili rat u Hrvatskoj, ostali i bez Vukovara koji je sad slobodni hrvatski grad, ali puno je ljudi poginulo i stradalo za slobodnu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovarska tragedija posebna je priča Domovinskog rata, već milijun puta ispričana, priča koja se mora prepričavati naraštajima, jer se na vukovarskim temeljima i razrušenim i spaljenim ognjištima stvarala samostalna i nezavisna Hrvatska.

Ovih se dana prisjećamo 26. godišnjice pada Vukovara, a središnja svečanost dogodit će se u samom Vukovaru ove subote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OTKAZANA KONTROVERZNA UTAKMICA PORED VUKOVARA: Crvena Zvezda neće gostovati na obljetnicu smrti heroja Blage Zadre

Zagrebačka navijačka skupina Bad Blue Boys, čiji su članovi bili jedni od prvih koji su se uključili u obranu Hrvatske, svake godine ide u Vukovar kako bi se poklonili vukovarskim žrtvama i herojima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine u Vukovaru bili su najbrojnija navijačka grupa od svih koji su došli u "Grad heroj", a najžešći Dinamovi navijači, koji se još uvijek bore za demokratski Dinamo i čisti hrvatski nogomet otvorenim gardom i koji nisu pogazili svoj obraz u ovim godinama svoje borbe, organiziraju odlazak busom za Vukovar na 26. obljetnicu pada Grada heroja, objavljeno je na službenoj web stranici Bad Blue Boys.

Prijave se vrše u BBB fan shopu (Ilica 37) ili na broj 091 983 2876 do 16.11. u 20 sati. Cijena puta je 100 kuna. Boysi poručuju: "SVI U VUKOVAR!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve koji dolaze molimo da dođu najkasnije do 10.00 kako bi na vrijeme u koloni, svi zajedno, krenuli prema memorijalnom groblju i odali počast svim braniteljima Vukovara koji su svoje živote položili na oltar Domovine”, piše na stranicama KND Bad Blue Boys Zagreb.

Osim druženja u udruzi, u prodaji će biti i prigodne majice (hoodica ispod) po cijeni od 130 kn te se mole svi koji idu u koloni da kupe majice i tako pomognu rad udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo