NA KOGA ĆE DINAMO: / S tri mil. € u džepu čeka Basel, Celtic, Viktoriju, Salzburg ili Steauu

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo će u petak doznati suparnika u 4. pretkolu Lige prvaka. Prolaz protiv Moldea, s rijetko viđenom dramom u uzvratu u Norveškoj (3:3) osigurao je Dinamu Europu do Božića.

5.8.2015.
11:07
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Vrijedan remi iz Moldea, Dinamu je donio zaradu od čak tri milijuna eura. Ulazak u skupinu taj bi iznost podignuo do čak 14 milijuna eura.

Dinamo teško do statusa nositelja

Potencijalni suparnici maksimirskoj momčadi, koja u 4. pretkolu gotovo sigurno neće imati status nositelja su: Basel, Celtic, Viktorija Plzen, Salzburg, Steaua. Ukoliko Rumunji ispadnu, Dinamo će na BATE, a moguće i APOEL. Te dvije momčadi također su u statusu nenositelja, ali imaju bolji koeficijent od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Plavima za status nositelja u 4. pretkolu Lige prvaka treba čudo prema kojemu bi trebala ispasti tri nositelja ili barem dva nositelja i BATE. Danas se igraju preostale utakmice 3. pretkola. Viktoria Plzen slavila je kod Maccabija u gostima 2-1, Basel ima 3-1 s gostovanja kod Lecha, Salzburg je dobio Malmö 2:0, Celtic ima prednost 1-0 protiv Karabaga. Najneizvjesnije je u slučaju Steaue koja je kod kuće odigrala 1:1 s Partizanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo