MRZITELJ HRVATA NIKAKO NE VJERUJE BILIĆU: / Slaven mu je noćna mora!

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Dobar dio engleske javnosti ismijava Marka Lawrensona, 'stručnog komentatora' BBC-a koji iz kola u kolo uporno griješi oko Slavena Bilića i West Hama.

30.10.2015.
12:22
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Lawrenson je bivša legenda Liverpoola, svojedobni irski reprezentativac koji je u startu propao kao trener. Nije bio nimalo uspješan s niželigašima, ali 58-godišnjem Marku nešto bolje ide kao stručni komentator BBC-a. I baš ne voli Hrvate. Nedavno je rekao kako je Lovrenova ozlijeda 'blagoslov za Liverpool', a tijekom SP-a je izvrijeđao švicarskog Hrvata Josipa Drmića da igra kao žensko - bolje nek obuće suknju, tada je provalio. Zbog prebritkog jezika gledatelji su se često i žalili na njega, a Lawrenson na stranici BBC-a iz kola u kolo prognozira dvoboje Premiershipa i - nevjerojatno promašuje po pitanju West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad bi njega pitali, Slaven Bilić bi već vjerojatno dobio otkaz, jer je stručno prognozirao kako će nakon 10 kola Hammersi imati samo pet bodova - jednu pobjedu, dva neodlučena ishoda i sedam poraza. Siroti Irac, jer jedino što je pogodio su - dva neodlučena ishoda. Bilićeve trupe su hit prvenstva, osvojile su 20 bodova i imaju šest pobjeda, te po dva neodlučena ishoda i poraza. Promašio je za čak 15 mjesta na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I cijela Engleska mu se smije, jer je opet prognozirao poraz Biliću. Sad smatra da će na gostovanju kod Watforda biti glatko poraženi s 2:0. Što je najgore, ismijava ga i klub iz istočnog Londona na društvenim mrežama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači West Hama su odahnuli, jer kako kažu u šali - pribojavamo se ovog gostovanja, ali kad Lawrenson kaže da ćemo izgubiti - sigurno dobivamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo