MOURINHO POSTAO TRENER MANCHESTER UNITEDA: / Legenda kluba potvrdila transfer godine

Image

Jose Mourinho postigao je dogovor s Manchester Unitedom te je potpisao trogodišnji ugovor s klubom. Vijest je potvrdio Sky Sports navodeći da je posao završen u četvrtak u Londonu oko pet popodne.

26.5.2016.
19:06
VOYO logo

Međutim još uvijek nije stigla službena potvrda iz kluba, a za očekivati je da će se to dogoditi u petak. Legendarni branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand već je čestitao Portugalcu na novom poslu te je na Twiteru objavio fotografiju na kojoj zajedno poziraju.

Ferdinandova potvrda

"Čestitam Mourinhu što je postao trener najvećeg kluba na svijetu. Ovo će mu biti najuzbudljiviji posao i najveći izazov do sada", poručio je Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se već danima jasno da će Mourinho biti trener Uniteda njegovo imenovanje se razvuklo iz posve bizarnog razloga. Otkriveno je, naime da je ime ‘Jose Mourinho’ intelektualno vlasništvo – Chelseaja. No, čini se da su sada te stvari riješene. Mourinho bi navodno trebao dobiti oko 15 milijuna eura po sezoni, a nakon Benfice, Leirie, Porta, Intera, Real Madrida i Chelseaja ovo će mu biti sedmi klub u karijeri kojeg će voditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho će kao trener Uniteda debitirati 22. srpnja kada će u Kini njegova nova momčad odigrati prijateljski susret s Borussijom Dortmund. Međutim, ono što će navijače kluba najviše zanimati je s kojim igračima će pojačati klub. U igri je puno imena, a najzvučnije je ono Zlatana Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo