OPET NA OTOKU / Mourinho izrazio želju za povratkom

Image

Povratkom na Stamford Bridge prvi put otkad je napustio Chelsea, Jose Mourinho je za novinare rekao kako se želi vratiti u Englesku.

29.12.2009.
10:07
VOYO logo

LONDON - Bivši trener engleskog prvoligaša Chelsea Jose Mourinho izjavio je da se želi vratiti trenirati u Englesku, davši naslutiti kako bi to moglo biti već od početka iduće sezone.

Sadašnji trener Intera, koji je sa Chelsea osvojio šest trofeja od 2004. do 2007. vratio se prvi put na Stamford Bridge otkako je otišao iz Chelsea da vidi pobjedu 2-1 nad Fulhamom u sklopu priprema za ogled Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za britanski tabloid "The Sun" Mourinho je izjavio: "Želim se vratiti u Englesku. Želim se vratiti. Nisam tip koji skriva osjećaje. Ovdje mi se sviđa, ovdje mi se sviđa".

Mourinho (46), koji je odveo do prvog naslova prvaka u 50 godina 2005. i onda ga zadržao iduću sezonu, osvojio je dva naslova s Portom i krunu Serie A s Interom prošlu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da ću se vratiti jednog dana. Ja ne ostavljam klub usred sezone da bi prešao u drugi", dodao je. "Tako da do kraja sezone nema nikakve šanse da ostavim Inter".

Također je rekao da ako Inter izbaci Chelsea u osmini finala Lige prvaka, neće slaviti pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo