MOURINHO I CONTE U BORBI ZA HRVATA: / Portugalac ponudio 60 milijuna eura, Talijan ga nadmašio

Image

Ako je vjerovati pisanju talijanske Corriere della Sera pred hrvatskim reprezentativcom Ivanom Perišićem uzbudljivo je ljeto.

24.4.2017.
13:55
VOYO logo

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nedavno je bio u Zagrebu kako bi pogledao utakmicu između Hrvatske i Ukrajine, međutim njegov dolazak pratila je vijest da je došao završiti posao oko transfera Ivana Perišića.

Spominjala se cifra od 60 milijuna eura, a Corriere je sada objavio da je Mourinho dobio suparnika u vidu Antonija Contea. Navodno ga silno želi vidjeti u dresu Chelseaja, a spreman je od vlasnika kluba iznuditi 65 milijuna eura za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte, kao i Mourinho, namjerava dodatno pojačati momčad za sljedeću sezonu i Ligu prvaka i to je jedan od razloga zbog kojeg su se okrenuli prema Hrvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Interu su nekoliko puta ponovili kako ne namjeravaju prodavati ključne igrače poput Perišića, ali ovakva ponuda i činjenca da zbog financijskog fair-playa moraju izbalansirati knjige na kraju će biti primorani prodati neke od igrača. Geoffrey Kondogbia i Mauro Icardi mogli bi im donijeti dobru zaradu, ali Perišić je najstariji od njih trojice pa bi na kraju ipak on mogao otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni bi sigurno pojačao konkurenciju u napadu Chelseaja jer pokriva pozicije kao i Willian, Pedro i Eden Hazard. S tim da je ovaj posljednji na meti Real Madrida i pitanje je hoće li ostati u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo