ČIČAK NIJE BIRAO RIJEČI / Monolog u Dinamu: 'Ministar divljak, Skansi primitivac!'

Maksimirske odaje u srijedu je posjetio predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora kako bi pružio podršku Sandi Mamić, ali i čelnicima Dinama.

4.4.2012.
16:05
VOYO logo

U Maksimirskoj 128 ništa novo. S obzirom da je naslov prvaka u tekućoj sezoni praktički osiguran, vodstvo Dinama okrenuli se borbama na nekim drugim frontovima.

Tako je posljednjih tjedana u fokusu sukob s nadležnim ministrom Željkom Jovanovićem koji zahtjeva kolektivnu ostavku vodećih ljudi u hrvatskom nogometu, na čelu sa ZdravkomMamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba tabora pokušavaju pridobiti podršku javnosti u ovom iscrpljujućem nadmudrivanju. Maksimirske odaje tako je u srijedu posjetio Ivan ZvonimirČičak, predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora, kako bi pružio podršku SandiMamić, ali i čelnicima Dinama.

"Izražavam gestu solidarnosti s vama. U državi u kojoj je ministar sporta divljak mora se stvoriti fijasko koji vidimo na stadionima. Treba suspendirati sve sportske organizacije, ali prvo treba ukinuti ministarstvo sporta. Tako dugo dok imamo doministra jednog neobrazovanog primitivca PetraSkansija mi ne možemo daleko dogurati", rekao je Čičak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek HHO-a donio je i cvijeće Sandi Mamić, zaposlenici Dinama, kojoj je prije nekoliko dana putem grafita upućena prijetnja smrću. Naime, na grafitu je pisalo: 'O Sanda, znaš li kako trubi Paravinja?' 

"Otac sam četiri kćeri. I vrlo sam osjetljiv na svaki nasrtaj na integritet žene. Strašno me povrijedilo to što se dogodilo Vama", rekao je Čičak Sandi Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo