BARCA NA KOLJENIMA / Modrić već osvojio prvu titulu s Realom

Image
Foto: AP Images

Real je odigrao sjajno prvo poluvrijeme i poveo je već u 10. minuti pogotkom Higuaina, da bi Ronaldo devet minuta kasnije povećao na 2:0. Barcelona, koja je od 28. minute igrala s čovjekom manje nakon isključenja Adriana, smanjila je na 2:1 u 45. minuti pogotkom Lionela Messija.

30.8.2012.
7:48
AP Images
VOYO logo

Real Madrid osvojio je u srijedu španjolski Superkup nakon što je u uzvratu na Santiago Bernabeu pobijedio Barcelonu 2:1, a hrvatski nogometaš Luka Modrić debitirao je u dresu Kraljevskog kluba odigravši desetak minuta.

Real je odigrao sjajno prvo poluvrijeme i poveo je već u 10. minuti pogotkom Higuaina, da bi Ronaldo devet minuta kasnije povećao na 2:0. Barcelona, koja je od 28. minute igrala s čovjekom manje nakon isključenja Adriana, smanjila je na 2:1 u 45. minuti pogotkom LionelaMessija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš LukaModrić koji je u ponedjeljak potpisao petogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom debitirao je i to od 83. minute kada ga je JoseMourinho uveo u igru umjesto MesutaÖzila. Modrić je u 90. minuti imao priliku za postići zgoditak nakon dodavanja KarimaBenzeme, ali ga je blokirao AlexSong.

Prva utakmica odigrana prije tjedan dana u Barceloni završila je rezultatom 3:2 za katalonski klub, ali je Real pobijedio zahvaljujući većem broju pogodaka postignutih u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo