Dobitnik Zlatne lopte / Modrić tužan i ponosan: 'Žao mi je zbog navijača, nije lagan osjećaj doći tako blizu i izgubiti'

Image
Foto: AP Images

"Na Zlatnu loptu za najboljeg igrača sam jako ponosan i zahvalio bih se cijeloj ekipi jer bez njih ništa toga ne bi bilo', podvukao je Modrić

15.7.2018.
20:06
AP Images
VOYO logo

Tužan sam jer smo izgubili, ali i ponosan na sve što smo napravili u Rusiji, kazao je nakon poraza od Francuske (2-4) u finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi kapetan hrvatske reprezentacije i najbolji igrač Svjetskog prvenstva Luka Modrić.

"Nije lako izgubiti, treba pričekati da se emocije smire. Bili smo bolja ekipa veći dio utakmice, ali su nas pokopali ti nesretni golovi. I eto - Francuzi slave, a mi smo ponosni", kazao je dobitnik Zlatne lopte Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na to priznanje sam jako ponosan i zahvalio bih se cijeloj ekipi jer bez njih ništa toga ne bi bilo. Zahvalio bih se i našima navijačima koji su nas nosili tijekom cijelog prvenstva. Zbog njih mi je žao, nije lagan osjećaj doći tako blizu i izgubiti".

"Ostavili smo srce na terenu, ne može nam se ništa zamjeriti. Dali smo sve što smo imali. Nažalost, izgubili smo, ali smo napravili u Rusiji nešto što će se dugo, dugo pamtiti. Ne samo po rezultatu nego i zbog ponašanja igrača i naših navijača na ovom prvenstvu", kazao je Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. Gosti emisije će biti Nikola Jurčević, Marko Naletilić i Ankica Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo

Još iz rubrike