Ancelotti optimističan / 'Modrić se brzo oporavlja, na treninge se vraća već sredinom siječnja'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Carlo Ancelotti održao je presicu uoči sutrašnjeg prvenstvenog sraza Reala protiv Almerije, no više je pričao o ozljedama unutar svoje momčadi nego o samoj utakmici. Pritom je spomenuo i jednu dobru vijest u vezi našeg Modrića.

11.12.2014.
16:26
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Real Madrid sutra otvara 15. kolo španjolskog prvenstva gostovanje kod Almerije, a Carlo Ancelotti je danas održao konferenciju za medije uoči susreta.

Ipak, strateg Reala je na samoj presici više govorio o ozljedama unutar svoje momčadi nego o samoj utakmici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon teške ozljede Luke Modrića, u momčadi Reala na posljednjem se prvenstvenom susretu ozlijedio i James Rodriguez.

''James ima malih problema, no trebao bi se brzo vratiti, u svakom slučaju do početka Svjetskog klupskog prvenstva'', rekao je Ancelotti o Kolumbijcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko klupsko prvenstvo za Real počinje 16. prosinca, no za razliku od Jamesa, naš reprezentativac koji se ozlijedio na San Siru definitivno propušta to natjecanje. Ipak, Ancelotti je ponudio informacije koje ukazuju kako bi situacija Modrića možda mogla biti nešto pozitivnija nego što je utvrđeno u prvi mah.

''Zadovoljni smo Lukinim napretkom. Danas je bio na fizioterapiji, a sutra ga čeka magnetska rezonanca. Vjerujem da će se uspješno oporaviti, iako će mu trebati vremena. Ne smije žuriti, ali pretpostavljam da će se Luka vratiti treninzima negdje sredinom siječnja'', rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi moglo značiti kako će Modrić možda čak i zaigrati u osmini finala Lige prvaka, koje se igra sredinom veljače, a čiji se ždrijeb održava idućeg ponedjeljka. 

Upitan za pojačanja u zimskom prijelaznom roku, Ancelotti je izjavio kako mu se nikamo ne žuri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 ''Promatrat ćemo kako se oporavljaju Modrić i James te poslije Božića odlučiti što nam je činiti. Illaramendi se pokazao kao dobra zamjena na svim pozicijama, a i Medran ima kvalitetu'', zaključio je Talijan. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa


HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo