Problemi s listom / Modrić propušta Valenciu, mijenja ga Khedira

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Hrvatskireprezentativac propustit će nedjeljnu utakmicu, a umjesto njega će 'uskočiti' Khedira koji je s travnjaka izbivao šest mjeseci.

3.5.2014.
17:06
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić propustit će nedjeljno gostovanje madridskog Reala kod Valencije u 36. kolu španjolskog prvenstva zbog problema s ozljedom lista koju je zadobio tijekom uzvratnog polufinalnog dvoboja Lige prvaka u kojemu je kraljevski klub u utorak kao gost svladao Bayern u Muenchenu sa 4-0.

"Modrić nije trenirao zbog udarca u list i zato neće konkurirati za nastup", rekao je trener Reala Carlo Ancelotti u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sastav Reala protiv Valencije vraća se njemački reprezentativni veznjak Sami Khedira koji je izbivao s travnjaka punih šest mjeseci zbog ozljede koljena.

Real se pobjedom u Muenchenu plasirao u finale Lige praka u kojemu će 24. ovog mjeseca igrati protiv gradskog suparnika Atletica, a još uvijek ima izgleda osvojiti i naslov španjolskog prvaka. Trenutačno zauzima treće mjesto sa šest bodova manje, ali i utakmicom manje od vodećeg Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kraljevski" klub već je osvojio jedan trofej ove sezone, španjolski Kup svladavši 16. travnja u finalu u Valenciji Barcelonu sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo